Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razboljela se

Predsjednica zbog viroze i visoke temperature odgodila posjet Požegi i Lipiku

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/3
30.11.2019.
u 19:44

Predsjednica je u nedjelju trebala posjetiti Lipik i korisnike 'Pomoći u kući' i 'Zaželi', a nakon toga Veleučilište u Požegi

Posjet predsjedničke kandidatkinje i aktualne predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović Požeško-slavonskoj županiji najavljen za nedjelju odgađa se zbog viroze i povišene temperature, priopćeno je iz njenog Izbornog stožera.  

O novom terminu ćemo vas naknadno izvijestiti, priopćio je u subotu  glasnogovornik Izbornog stožera Zoltan Kabok.

Predsjednica je u nedjelju trebala posjetiti Lipik i korisnike 'Pomoći u kući' i 'Zaželi', a nakon toga Veleučilište u Požegi.

Ključne riječi

Komentara 42

ŽM
željo_moja
20:50 30.11.2019.

Nije mi jasno zasto pisete clanke poput ovog. OK dobila je virozu i sta sad? Ni prva ni zadnja. I moja tetka je bila bolesna. Zasto nitko o njoj nije pisao. 2 dana pauze i vraca se

Avatar Hazl113
Hazl113
20:44 30.11.2019.

Bude to Bandić sredil.

KR
kremel
20:43 30.11.2019.

Ma glavno da je odradila bandinjov rodendan...ostalo se stigne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije