Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova nagradna igra

Večernjakov stan dobila je Martina Bakić iz Zagreba!

Martina Bakić, dobitnica stana u nagradnoj igri
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/28
10.10.2018.
u 15:44

Stan od 40 četvornih metara vrijedan je 436.838 kuna, a nalazi se u naselju Podbrežje u Novom Zagrebu. U nagradnoj igri stiglo je više od 15.000 prijava

Izvučena je dobitnica stana u zagrebačkom Podbrežju koji je Večernji list darovao u velikoj nagradnoj igri.

>> Pogledajte kako je izgledalo izvlačenje sretnog dobitnika stana 

U izvlačenju je sudjelovao i gradonačelnik Milan Bandić, a mogli ste ga pratiti live na našem Facebooku.

– Nema veće sreće nego dodijeliti stan iz snova za naše čitatelje. Interes je bio golem, mislim da je bilo više od 15.000 prijava, ljudi su čitali Večernji list, kupovali i slali prijave. Veseli nas što možemo izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu – rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

>> Pogledajte koliko je omotnica pristiglo za nagradnu igru Večernjakovog stana

– Zadatak medija jest da pokuša svojim akcijama učiniti život našim korisnicima ili čitateljima ljepšim – dodao je.

Milan Bandić izvukao je kuvertu, a dobitnica je Martina Bakić iz Zagreba.

– Veseo sam što smo dobili prvim našim pozivom dobitnicu Martinu. Svima vama, čitateljima, hvala što čitate Večernji list, ova nagradna igra samo je zahvala našim vjernim čitateljima – rekao je Klarić.

Martina Bakić, dobitnica stana u nagradnoj igri
1/39

– U Podbrežju ćemo napraviti 1800 stanova. Prve četiri zgrade, 600 stanova, pred završetkom su i bit će moguće useljenje. Dva vrtića, jedna škola, jedan bazen, jedna dvorana – bit će to jedno od najljepših naselja u Zagrebu, na žili kucavici – od Njemačke Republike prema Velikoj Gorici. Sretnik čije ime pročitamo bit će izuzetno zadovoljan – rekao je Bandić i poželio da dobitnik stana bude iz Zagreba, što se na kraju i ostvarilo.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

Gradonačelnik je čestitao cijelom timu Večernjeg lista.

– Imate humanu crtu da jedan dio profita koji zaradite podijelite i s onima od kojih živite. To su vaši čitatelji, hvala vam na toj prekrasnoj ideji. Hvala mojoj purgerici koja je dobila stan – rekao je Bandić i obećao:

– Vidimo se za godinu dana pa kada Večernji nađe novi način da nagradi svoje čitatelje, i grad Zagreb će ga naći pa ćemo dodijeliti dva stana. Idemo zajedno u akciju.

Pogledajte video stana u Podbrežju:

U veliku nagradnu igru za stan vrijedan 436.838 kuna uključili su se brojni čitatelji koji su u redovima čekali na primjerke našeg lista kako bi dobili kupon.

Stan od 40 kvadrata nalazi se u naselju Podbrežje u Novom Zagrebu. Njime dominiraju čiste i jednostavne linije, kao i “open-space” koncept prostora koji dnevni boravak s lođom, blagovaonicu, kuhinju, kupaonicu i hodnik povezuje u skladnu cjelinu. Projektanti su predvidjeli i mogućnost pregradnje kako bi se od najveće prostorije mogla dobiti i zasebna spavaća soba.

Trenutačno je u Podbrežju 608 stanova u četiri zgrade, a predviđeno ih je 11. U sklopu projekta Grada Zagreba niknut će ondje i poslovni toranj od 35 katova, bazenski kompleks, kulturni centar, sportska dvorana, niz dječjih igrališta te škola i dva vrtića.

Martina Bakić, dobitnica stana u nagradnoj igri
1/7
Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Manolique
Manolique
14:18 10.10.2018.

Čestike Martini, neka ti dobro dođe ovaj stan i pomogne u životu. Dobila si nešto što većina mladih nikada neće dobiti ni zaraditi i uživaj u tome. Vidimo se na sljedećoj nagradnoj igri pod nazivom "Imaš kuću -, vrati stan".

PA
Panonski
09:58 10.10.2018.

RTL DIREKT sinoć objavio da ima preko 50 mrtvih....Da li će netko odgovarati za te novinarske dezinformacije..........ZAŠTO VL briše moj komentar,zašto branite te lažljivce???????

Avatar @proma-trač
@proma-trač
12:09 07.10.2018.

Mi ne znamo još dobitnika ali Večernji već zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije