Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar lokaliziran

Požar se do vojarne u Pađenama proširio s divljeg odlagališta

pađani, požar (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
16.09.2011.
u 10:12

U jučerašnjem su gašenju sudjelovala tri zračna traktora te ukupno 28 vatrogasaca sa 13 vatrogasnih vozila.

Požar kod vojarne u Pađenama lokaliziran je danas u 7.45 sati nakon što je jučer aktivno gašen, javlja Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je kako je požar izbio na divljem odlagalištu smeća na oko 300 metara od zadnjih kuća u Oćestovu nakon čega se proširio prema vojarni u Pađenama. 

U jučerašnjem su gašenju sudjelovala tri zračna traktora te ukupno 28 vatrogasaca sa 13 vatrogasnih vozila iz DIP-a Šibenik, Zadar i Split te iz JVP-a Knin.

DUZS i dalje apelira na stanovništvo s područja Pađena i okolnih sela da ne puštaju stoku na ispašu izvan ograđenih prostora dok se cijelo područje ne očisti od mina.

Podsjetimo, zbog požara kod vojarne "Stara straža" evakuirano je stanovništvo u krugu od pet kilometara od skladišta vojarne. Evakuirani su ljudi iz Pađena, Oćestova i Žagrovića.

Ključne riječi

Komentara 7

KI
kilm
13:06 16.09.2011.

Čedosi na djelu jer Hrvatsku nikada neće prtihvatit iako im hrvatska daje puno više nego onoima koji su ginili i žive za hrvatsku

VE
velikazmija
13:27 16.09.2011.

gori knin gori i nova gradiška iišto to govori odlagalište divlje ili divljaci --

Avatar dariodario551
dariodario551
12:38 16.09.2011.

Požar se proširio do napuštene i potpuno prazne vojarne ( kasarne ),ali pošto je potpuno bila prazna nitko nije ni obračao pažnju. Sad barem nadležni vide koliko su bili \" Aljkavi \" kada su sve napustili. Pouka : A koliko još toga ima po napuštenim vojarnama ne pada im ni u snu na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije