Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorene prijave

Posao iz snova? Provedite godinu dana u najekskluzivnijim odmaralištima svijeta

Necker Richard Branson
Foto: Virgin limited edition
1/7
13.03.2014.
u 11:08

Putnička agencija za luksuzna putovanja traži sretnika koji bi godinu dana putovao svijetom, a pritom bi boravio u najekskluzivnijim hotelima i odredištima te pisao recenzije o njima

Ako ste ikada sanjali da živite stilom milijardera, no da ne potrošite ni lipe, ovo bi mogao biti posao iz snova za vas. Putnička agencija za luksuzna putovanja traži sretnika koji bi godinu dana putovao svijetom, a pritom bi boravio u najekskluzivnijim hotelima i odredištima te pisao recenzije o njima.

Put je vrijedan milijun dolara, a odabrana osoba odsjest će na karipskom otoku Necker sir Richarda Bransona, posjetit će luksuzni noćni klub Davida Furnisha u Las Vegasu, privatni otok hotel Velaa na Maldivima i skijat će se u najpoznatijim skijaškim odmaralištima.

Također, sretnik ili sretnica moći će sa sobom povesti jednu osobu da tijekom putovanja ne bi bili usamljeni.

Foto: Virgin limited edition

Tražene karakteristike idealnog svjetskog putnika su da osoba bude diskretna, pronicljiva, elokventna i društvena. Također, trebala bi osjećati strast prema putovanjima, imati znanje i iskustvo te sklonost dobroj hrani, kulturi i zabavi.

Posao je objavila agencija Luxury Travel Intelligence, namijenjena isključivo članovima, mahom utjecajnim svjetskim putnicima.

Kako biste se prijavili za ovaj posao iz snova, potrebna vam je registracija na stranici VeryFirstTo.com/job gdje ćete u 65 riječi ili manje opisati zašto ste baš vi idealna osoba za uživanje u godinu dana luksuza.

>>Ovo je Bransonov rajski otok koji iznajmljuje za 60.000 $ dnevno!

Foto: Virgin limited edition

Komentara 2

AM
antun.mikic
11:31 13.03.2014.

ja sam za

MA
Marmel
08:41 16.03.2014.

Necu da idem jer nemogu nista da potrosim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije