Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novoobnovljen

Ovo je Bransonov rajski otok koji iznajmljuje za 60.000 $ dnevno!

Necker Richard Branson
Foto: Virgin limited edition
1/10
09.10.2013.
u 13:14

Prije dvije godine munja je spalila karipski dom Richarda Bransona na otoku Necker. Pogledajte novi sjaj luksuznog izdanja.

Prije dvije godine munja je spalila karipski dom Richarda Bransona na otoku Necker. Poznati milijarder konačno je obnovio svoj rajski otok i spreman je primiti prve goste.

Naime, poznati vlasnik kompanije Virgin iznajmljuje veliku kuću i to po paprenoj cijeni od 60.000 dolara za noćenje. Luksuzna vila, koja se prostire na 140 četvornih metara, može primiti do 30 osoba i šestero djece.

Velika kuća, koju je Branson prvotno izgradio 1979. godine, bila je utočište mnogih poznatih osoba koje si mogu priuštiti takav luksuz, poput Harrisona Forda, Roberta de Nira, Opre Winfrey, članova Rolling Stonesa i pokojne princeze Diane.

– Otok Necker moj je dom više od 30 godina. Za mene je to najljepše mjesto na svijetu. Oduševljen sam postignutim rezultatima – kaže Branson.

Kuća ima devet soba, s prekrasnim pogledom na ocean, a tu su još i spa centar, teniski tereni i velika pješčana plaža.

Kada je prije dvije godine kuća izgorjela do temelja, glumica Kate Winslet boravila je na otoku i pomogla je u spašavanju majke Richarda Bransona iz goruće kuće. Tada se zbližila s Bransonovim nećakom Nedom Rocknrollom, koji joj je u međuvremenu postao suprug i s kojim sada očekuje svoje treće dijete.

>>Kate Winslet: Prije spašavanja iz vatre odijevala sam grudnjak

>>Kate Winslet u vezi s oženjenim nećakom britanskog tajkuna

>>Richard Branson planira zaroniti do pet najdubljih točaka na Zemlji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije