Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA OBUĆA

Policija u dvorištu pronašla tisuće tenisica vrijedne 3 milijuna dolara

tenisice
Foto: Screenshot Dailymotion
02.06.2014.
u 18:56

Riječ je o obući koja je 2009. godine trebala stići iz Nikeova distribucijskog centra u Tennesseeju u centar u Texasu

Američka je policija u dvorištu kuće u središnjem Kentuckyju pronašla nestale tenisice u vrijednosti od 3 milijuna dolara, prenose američki mediji.

Policajci iz Radcliffea zaplijenili su tisuće pari Nikeica koje su bili razbacani ispred kuće. Riječ je o obući koja je 2009. godine trebala stići iz Nikeova distribucijskog centra u Tennesseeju u drugi centar u Texasu, no to se nikad nije dogodilo.

Žene kod kojih su nestale tenisice pronađene rekle su da su ih kupile od nekog drugog, da nisu znale da su ukradene, te da su ih prodavale na buvljacima za samo 5 dolara. Zasad nitko nije uhićen.

 

>> Uhvaćene kradljivice parfema, nisu se stigle ni namirisati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije