Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Puli

Policija ga u istom danu dva puta zatekla s marihuanom

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Arhivska fotografija
28.11.2011.
u 14:15

Oko dva sata kod 26-godišnjaka su pronašli tri vrećice sa 15,3 grama biljne materije nalik na marihuanu. U večernjim je satima ponovno zatečen, ovoga puta sa 36,4 grama

Pulski su policajci u petak 25.studenoga oko dva sata u Laginjinoj ulici, prilikom provjere identiteta osobe, kod 26-godišnjaka pronašli tri vrećice u kojima se nalazilo 15,3 grama zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu. Po završetku kriminalističkog istraživanja Puljanin je pušten iz policijske postaje, a bit će kazneno prijavljen, izvijestila je PU istarska. No čini se da ovo “iskustvo” s policijom 26-godišnjaku nije bilo dovoljno jer je istog dana, oko 20.30 sati u Rakovčevoj ulici u Puli ponovno zatečen, ovoga puta s većim plijenom, ukupno 36,4 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 26-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela zlouporaba opojnih droga redovitim  putem.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
tester
16:07 28.11.2011.

a da pretresu ove plave autobuse što kruže hrvatskom,našli bi bunike na kile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije