Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAD STE MISLILI DA STE VIDJELI SVE...'

Policajci zaustavili ženu za volanom, šokirali su kada su vidjeli što je na stražnjem sjedalu

Foto: Screenshot
1/2
25.02.2021.
u 09:18

Na stražnjem sjedalu automobila zatekli su petero djece u dobi od 7 do 16 godina koja nisu bila povezana, no to nije bio najveći problem.

Malo je reći da su ostali šokirani policajci koji su u nedjelju navečer zaustavili jednu vozačicu Vauxhall Zafire u engleskom Derbyshireu.

Na stražnjem sjedalu automobila zatekli su petero djece u dobi od 7 do 16 godina koja nisu bila povezana sigurnosnim pojasem, no to nije bio najveći problem.

Preko njih je, naime, bio postavljen manji motocikl ružičaste boje.

 

– Kad mislite da ste vidjeli sve, pogledajte ovaj video – objavila je policija na Twitteru.

– Petero djece bez sigurnosnog pojasa na stražnjem sjedalu Zafire s mopedom, da mopedom iznad njih. Vozačica je otpraćena na sud. Djeca su prevezena drugim automobilom i odmah je obaviještena socijalna služba – dodali su u policiji.

Žena u 30-godinama zaustavljena je oko 22.20 sati, a odmah je zaradila prijavu za vožnju u opasnom stanju, prevoženje nesigurnog tereta i nedovoljnu kontrolu nad vozilom. S obzirom na situaciju u kojoj ju je policija zatekla, i socijalna služba sigurno će joj pokucati na vrata.

Ključne riječi

Komentara 9

IG
igorl
11:13 25.02.2021.

"Travelers" - njihova verzija nasih brazilaca sa kozari puteva.

VI
Vito
10:56 25.02.2021.

Djeca su prevezena drugim automobilom --- Znači i dalje ih je bilo previše udrugom automobilu. Je li to bio "mini cooper"? Jer, Vauxhall Zafire ima dovoljno prostora za pet odraslih osoba, ne samo djece. U mini cooper pak stane četirii košarkaša, tako da ne vidim razloga zbog kojeg ne bi mogao biti i za prijevoz petero djece.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:45 25.02.2021.

Djeca nisu povezana?! Rodbinskim vezama? Povezuje ih moped preko njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije