Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen počinitelj

Policajca kamenom teško ozlijedio 17-godišnjak, dijete razbilo službeno vozilo

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.06.2018.
u 10:12

Policajac koji je bio na intervenciji u romskom naselju Piškorovcu je zadobio potres mozga s iščašenjem i nategnućem vratne kralježnice.

Kamen koji je u međimurskom selu Piškorovcu u nedjelju oko 23 sata pogodio policajca u glavu i teško ga ozlijedio, bacio je 17-godišnji maloljetnik.

Zbog napada na službenu osobu uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a u utorak mu je sudac za mladež odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Policajac koji je bio na intervenciji u romskom naselju Piškorovcu je zadobio potres mozga s iščašenjem i nategnućem vratne kralježnice.

Mladić nije bio jedini koji je te večeri bacao kamenje. Za razbijanje stakla na službenom vozilu sumnjiči se dijete za koje će policija podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Ilustracija
1/8

Komentara 12

BL
bluesbob
12:53 13.06.2018.

Toliko o ugroženosti...yebo ih Kajtazi i Mesić

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:10 13.06.2018.

Zamislite da je nekim slučajem bilo obrnuto.. Policajac ozlijedio maloljetnika.. u Saboru bi bila zatražena stanka zbog tog nemilog događaja, na TV bi se organizirale specijalne emisije, Andrija Jarak izvještavao bi na lica mjesta u Piškorovcu. Braća Puhovski davali bii intervjue, a vijest o tome bila bi poslana i u Boliviju..

Avatar Celzijus
Celzijus
12:38 13.06.2018.

Norci su delali 40 let za penziju od 1500 do 2000 kuna, a ovi, zaštićeni, ne delaju ništ i imaju socijalnu pomoć veću od tih mirovina. I kradu i razbijaju, a u zatvoru još žderu na naš račun. Trumpa za predsjednika, Orbana za premijera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije