Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZBOG PRIJETNJE

Brazilac policajcu van službe prijetio smrću i udario ga metalnom stolicom

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.06.2018.
u 14:15

Nakon što ga je udario, nastavio ga je vrijeđati i prijetiti mu.

Brazilac (29) sumnjiči se da je 11. lipnja oko 14 sati u Rizzijevoj ulici u Puli, došao do 50-godišnjeg policajca koji je u tom trenutku bio van službe.

Znao je da je riječ o policajcu, pa mu je prvo zaprijetio smrću, a zatim je iz vozila izvadio metalnu stolicu kojom je udario 50-godišnjaka. Nakon što ga je udario, nastavio ga je vrijeđati i prijetiti mu.

Što je motiv prijetnji i napada policija nije priopćila, ali su priopćili da je Brazilac kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, što znači da neće biti pritvoren.

Policija
1/6
Ključne riječi

Komentara 3

KO
kold
17:09 12.06.2018.

Je li ovo šala.

DU
Deleted user
18:46 12.06.2018.

Vjerojatno mu je ovaj policajac prodao pogrjesan prah.

RI
rightside
19:37 12.06.2018.

da da, sigurno ga je prebio zato jer ga prvi put vidi,,)))))) a sta je onda prethodilo dogadaju..ili to mozda zbog poznatih da nazovem, trecih osoba,nesmijete pisat?)))) ili mozda policajac nije platio "nestosta je kupio za nekog" na vrijeme paa su to sad dosle kamate,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije