Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Ženu pred sinovima vrijeđao, čupao je za kosu i udarao nogama

Ilustracija
Thinkstock
12.06.2018.
u 14:44

Nije ju samo vrijeđao, već je na nju i fizički nasrtao, udarajući je po licu, čupajući ju za kosu te ju je šakom i nogama udarao po tijelu.

Mladić (29) osumnjičen je za prijetnju i povredu djetetovih prava, a nakon što je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Sumnjiči ga se da je od od 2012. do 1. lipnja 2018. u mjestu u okolici Velike Gorice kao i u samoj Velikoj Gorici učestalo u prisutnosti svog sedmogodišnjeg posinka te svojih sinova u dobi od pet i dvije godine verbalno vrijeđao i omalovažavao svoju izvanbračnu suprugu (35).

Nije ju samo vrijeđao, već je na nju i fizički nasrtao, udarajući je po licu, čupajući ju za kosu te ju je šakom i nogama udarao po tijelu.

Ilustracija
1/16

Komentara 2

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:35 12.06.2018.

Čudno. A usvojili smo Istanbulsku konvenciju.

DU
Deleted user
17:58 12.06.2018.

S njim u prdekanu na godinu dana,a za ručak pendrekovu juhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije