Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Nevjerojatna reakcija vozača busa nakon što mu je dijete istrčalo na cestu

dijete pretrčavalo cestu
Foto: Screenshot
1/2
04.05.2019.
u 11:25

Dijete je hodalo uz cestu, no u jednom trenutku odlučilo je pretrčati na drugu stranu. Tada je naišao autobus...

Da se cesta ne smije pretrčavati na teži je način naučilo jedno dijete iz Kine koje je zamalo stradalo pod kotačima autobusa.

No, zahvaljujući brzoj reakciji vozača, tragedija je izbjegnuta.

Internetom, naime, kruži video snimljena autokamerom iz jednog automobila na kojoj se vidi kako dijete hoda uz cestu sa ženom, no u jednom trenutku odluči pretrčati na drugu stranu.

Kada je krenuo trčati, ispred njega se stvorio autobus koji je došao iz suprotnog smjera. Vozač autobusa odmah je stao na kočnicu i uspio zaustaviti vozilo te spriječiti tragediju.

Komentara 15

MA
marcel
12:00 04.05.2019.

ovoj maestralnoj glupačetini treba stisnut dvije masne šamarčine a ne djetetu, umjesto da prekori dijete, ispriča se vozaču, kravetna se ponaša se kao da se ništa nije dogodilo, a radi njene nepažnje je mali mogo završit pod kotačima

TE
teofil77
11:41 04.05.2019.

Ovo je najbolji primjer lošeg roditelja, zbog kojih djeca ginu. Pustila je dijete iz ruku bez ikakve brige, a kada je pribrani vozač spasio život tom djetetu - ona mrtva hladna nastavila hodati - BEZ HVALA. Bit će ima korijene s Balkana...

Avatar rubinet
rubinet
15:48 04.05.2019.

Mama je najbolja! Pošla je dalje kao da se ništa nije zbilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije