Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Hrabrost ili ludost: Pogledajte kako ovaj instruktor uči pucati svoje polaznike

instruktor pucanja
Foto: Screenshot
1/2
27.04.2019.
u 12:00

S 20 godina radnog iskustva dovoljno je samouvjeren pa trči ispred svojih polaznika koji moraju paziti kada smiju pucati, a kada ne

Podučavati druge kako se koristiti vatrenim oružjem sigurno je opasan posao, a još opasnijim ga je učinio jedan instruktor gađanja iz Brazila.

Na internetu je objavljena snimka jednog njegovog treninga na kojoj se vidi kako on svoje polaznike uči pucati iz pištolja.

S 20 godina radnog iskustva dovoljno je samouvjeren pa trči ispred svojih polaznika koji moraju paziti kada smiju pucati, a kada ne. Pogledajte kako to izgleda:

Komentara 19

IL
ilijan1a
14:21 27.04.2019.

Da bi bio hrabar prvo moraš biti lud.

DU
Deleted user
14:51 27.04.2019.

Ko je ovoga na pregledu za nošenje oružja pustio, majke ti mile.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:46 27.04.2019.

Kolko god bedasto zgledi očigledno i ovi kaj šicaju nisu baš početnici....u protivnom se nebi sprešetaval !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije