Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆE VESELJE

Plenković se totalno opustio u stožeru: 'Je**ga, pustite i one bez akreditacije, pobijedili smo'

Foto: 24sata
05.07.2020.
u 22:43

- Je*iga, dečki, budite malo relaksirani. Sad kad smo pobijedili može lakše - rekao im je Plenković, kojega je na dolasku u stožer HDZ-a dočekao petominutni pljesak i ovacije prisutnih.

Dobrog raspoloženja u HDZ-u nakon objave izbornih rezultata ne nedostaje. Izlazne ankete dale su im 62 mandata, čak 19 više od Restart koalicije. Pa je zato u izborni stožer u Arheološkom muzeju neuobičajeno rano došao i predsjednik stranke Andrej Plenković, oko 20.30.

A kad su rezultati tako dobri i Plenkoviću praktički omogućuju ostanak na vlasti i bez mandata Domovinskog pokreta Miroslava Škore, barem ne svih, onda su i neka pravila malo popustila, javlja 24sata

Plenković je tako iza 21 sat, vidjevši da će to za HDZ definitivno biti slavljenička večer, došao do zaštitara koji su stajali na ulazu i poručio im da puste i one koji nemaju akreditaciju.

- Je*iga, dečki, budite malo relaksirani. Sad kad smo pobijedili može lakše - rekao im je Plenković, kojega je na dolasku u stožer HDZ-a dočekao petominutni pljesak i ovacije prisutnih.

Komentara 1

Avatar marsijaneri
marsijaneri
22:58 05.07.2020.

J***g* - joj, joj, joj! Uzalud su frule svirale........prošli su izbori!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije