Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠLI U DRUGI KRUG

Plenković podržao kandidate u Karlovačkoj: Učinimo sve da se županija i dalje razvija

Andrej Plenković posjetio Karlovac i HDZ-ove kandidate za drugi krug lokalnih izbora
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
20.05.2021.
u 17:18

Povećali smo proračunske prihode županija, gradova i općina za 23 posto, a ukupno je u ovoj županiji iz EU fondova ugovoreno za sada 3,3 milijarde kuna, kazao je Plenković

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković s ministrima Olegom Butkovićem i Tomom Medvedom, te suradnicima, u Karlovac je stigao dati podršku HDZ-ovim kandidatima u drugom krugu izbora; županici Martini Furdek-Hajdin, kandidatu za gradonačelnika Karlovca Damiru Mandiću, nezavisnoj kandidatkinji za gradonačelnicu Ozlja Lidiji Bošnjak te kandidatu za načelnika Josipdola Draganu Rudančiću. 

-  Vlada je do sada imala izvrsnu suradnju s Karlovačkom županijom i Gradom Karlovcem. Ovdje je održana i sjednica Vlade, učinili smo puno za obranu Karlovca od poplava, posebno je tu bio angažiran ministar Ćorić i njegovo ministarstvo, Ministarstvo prometa s Hrvatskim cestama provodi niz investicija u cestovnoj infrastrukturi, a jedan od najvećih projekata koji se financiraju europskim sredstvima treba spojiti Karlovac sa Zagrebom željeznicom, prema tome činimo sve što je u našoj moći da se Karlovac i Karlovačka županija što više razviju i da kvaliteta života naših sugrađana ovdje bude još veća. Uz to, u vrijeme covid krize osigurali smo oko 180 milijuna kuna za plaće 13.000 radnika kroz mjere Vlade RH za očuvanje radnih mjesta. Povećali smo proračunske prihode županija, gradova i općina za 23 posto, a ukupno je u ovoj županiji iz EU fondova ugovoreno za sada 3,3 milijarde kuna i mislim da sve to daje puno optimizma i elana kod budućih i aktualnih i županice i gradonačelnika i svih ostalih da nastavimo tu suradnju prateći rad Vlade i prateći rad novoizabranih čelnika - kazao je A. Plenković u Karlovcu.

Martina Furdek-Hajdin i Damir Mandić pozvali su birače da im 30. svibnja daju podršku kako bi, kako kažu, mogli nastaviti projekte kojima žele osigurati bolje uvjete života i više radnih mjesta za stanovnika Karlovca i županije. 

 

Andrej Plenković o sastanku Vijeća sa Zoranom Milanovićem: Jedina tema bila je nabava aviona


 

Komentara 1

Avatar VLbriše
VLbriše
08:31 22.05.2021.

Jesi li obećal da bu hadeze sigurno do parlamentarnih izbora završil 200 m ceste ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije