Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Pijani vozač udario u dvojicu biciklista i pobjegao, maloljetnik teško ozlijeđen

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
26.02.2021.
u 10:46

Ozlijeđeni biciklisti privatnim vozilom i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec

Vozač Opel Astre (32) kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći biciklistima koji su prošlog petka teško ozlijeđeni u naselju Parag u Međimurskoj županiji.

Podsjećamo, 32-godišni vozač Opel Astre, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem 1,69 promila alkohola u krvi i bez položenog vozačkog ispita, brzinu kretanja nije prilagodio makadamu, mraku i gustoći prometa, pa je prednjim dijelom Astre udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao maloljetnik.

- Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i podizanja na poklopac motora i prednje vjetrobransko staklo, a potom i do pada na zemljanu površinu. U nastavku kretanja 32-godišnji vozač je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio drugog bicikla, kojim je ispred u istom smjeru uz desni rub ceste upravljao 28-godišnjak. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozača. Vozač Astre napustio je mjesto događaja, a da nije pružio pomoć biciklistima. Naknadno je pronađen na adresi svog prebivališta - izvijestila je danas PU međimurska. 

Ozlijeđeni biciklisti privatnim vozilom i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je 28-godišnjak lakše ozlijeđen, dok je maloljetni biciklist zadobio teške ozljede.

VIDEO: Petrinjci ušli u skriveno skladište puno donacija: "Rekli su da nema ništa, a otvorili tek kad smo zvali policiju."

Komentara 1

SA
sanikol
16:32 26.02.2021.

S našim manjincima Hrvatska je najbogatija zemlja u Europi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije