Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio je upute

Pijan prevozio migrante pa je zalutao: Umjesto u Brinje, dovezao ih u Dobrinje

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.08.2020.
u 08:32

Mještani su pozvali policiju koja je u kombiju zagrebačkih registarskih oznaka zatekla čak 24 mlađa migranta

Do samog centra Dobrinja u utorak navečer zalutao je vozač kombija koji je prevozio migrante. Vozač je migrante trebao dovesti do Brinja, no, prema riječima svjedoka, bio je u alkoholiziranom stanju pa je zalutao. 

Prema izjavama očevidaca, kombi je došao na Placu u Dobrinju na Krku oko 19 sati, a kod prolaznika se raspitivao za put do Brinja, odnosno Novog Vinodolskog. Još uvijek nije poznato gdje je migrante ukrcao, no mještani tvrde kako je bio u vidno alkoholiziranom stanju ili pod utjecajem opijata, piše Novi List

Mještani su pozvali policiju koja je u kombiju zagrebačkih registarskih oznaka zatekla čak 24 mlađa migranta. Sve su ih potom odvezli kao i vozača nad kojim će se pokrenuti istraga. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar argus1000
argus1000
09:05 27.08.2020.

Evo što se dogodi kao posljedica markiranja sa satova zemljopisa.

DF
don fluid
11:12 27.08.2020.

Izgleda da je i autor ovog teksta pod utjecajem opijata, ime ovog lijepog gradića na otoku Krku je Dobrinj, a ne Dobrinje.

MI
Mirekm
10:01 27.08.2020.

I sta onda ih murija odvezla sve u Brinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije