Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK MOSTA

Petrov: Dosadašnji predsjednici su šutjeli i bili ukras, Škoro će biti gromoglasan

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
01.12.2019.
u 13:46

Na novinarsko pitanje je li loš rejting Mosta u anketama razlog što ta stranka nema svog kandidata, već podupire Škoru, Petrov je odgovorio je da je Škoro kvalitetan kandidat, ali i da nisu željeli rasipati glasove.

Čelnik Mosta Božo Petrov ustvrdio je u nedjelju u Dubrovniku kako su dosadašnji predsjednici iz SDP-a i HDZ-a šutjeli o ključnim temama i bili ukras, a da od kandidata Miroslava Škore očekuje da kao predsjednik bude gromoglasan.

Petrov je dodao i kako prethodni predsjednici nisu nikad iskoristili mogućnost sazivanja izvanredne sjednice hrvatske Vlade i zatražili da se neke teme 'pokrenu s mjesta'.

Na novinarsko pitanje je li loš rejting Mosta u anketama razlog što ta stranka nema svog kandidata, već podupire Škoru, Petrov je odgovorio je da je Škoro kvalitetan kandidat, ali i da nisu željeli rasipati glasove.

"Škoro razumije potrebe građana. Gospodarstvenik je, a kao Slavonac razumije i problem iseljavanja i poljoprivrede. Po svemu je kvalitetan kandidat“, ocijenio je Petrov.

Dodao je i kako će se pravi rezultati anketa pokazati za otprilike godinu dana, na dan parlamentarnih izbora.

"Nisam se nikad s tim zamarao, bez obzira jesmo li bili visoko ili nisko rangirani. Rad se na kraju isplati i to ćete na kraju vidjeti“, poručio je.

Pogledajte i video: Miroslav Škoro zahvaljuje Mostu na podršci

Komentara 19

IL
ilustrator
17:45 01.12.2019.

most je pokušao otvorit arhive.. škoro će uspjet

JO
Joshua
20:42 01.12.2019.

Dobro došao Škoro, ako će promijeniti izborni inžinjering sdphdz prešutne velike koalicije! #SADilNIKAD

ST
stric7
21:56 01.12.2019.

...pogledajte što su sektaši pričali prije prvih izbora na kojima su sudjelovali .... pokupili 19 mandata ..... i ... ultimativno tripartitna vlast ( velika koalicija ) ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije