Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE DOBRE REZULTATE

Penava: Od prazne priče se u Slavoniji ne živi

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava obišao Bogdanovačku ulicu gdje su u tijeku radovi
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
24.06.2020.
u 12:12

Poznato je kako je Penava krajem prošloga mjeseca napustio HDZ i tada je najavio kako na izbore izlazi na listi Domovinskog pokreta ali kao neovisni kandidat. Uz njega su tada HDZ napustili i svi gradski vijećnici kao i nekoliko pročelnika.

Lista Domovinskog pokreta u 5. izbornoj jedinici, ali i u cijeloj Slavoniji, ostvariti će najbolje rezultate na skorim parlamentarnim izborima. Poručio je to danas gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji kao neovisni kandidat predvodi listu Domovinskog pokreta za 5. izbornu jedinicu.

- Informacije koje dobivamo sa terena su više nego dobre tako da sam siguran da ćemo u 4. i 5. izbornoj jedinici polučiti odlične rezultate. Biti ćemo iznenađujuće dobri, rekao je Penava.

Govoreći o svojim razlozima ovakvih očekivanja kaže kako u prostoru cijelo vrijeme postoji određeni šum koji govori kako je u Slavoniju jako puno uloženo, pri čemu su svi puni empatije i brige za Slavoniju i ovdašnja sela i gradove.

- Međutim, kada poslije svih tih informacija koje gledamo na televiziji izađemo na ulicu onda vidimo kako je sve to u velikoj suprotnosti i da ono što se priča ne odgovara pravom stanje. Slavonske ulice i gradovi su prazni, a nekretnine se prodaju u bescjenje. Niti podaci o popisu stanovništva nisu u vezi sa svim tim milijunima i milijardama koje se, kako kažu, ulažu u Slavoniju, rekao je Penava.

Dodaje i kako sve to što se priča nije nova priča i da smo svi zajedno sve to već slušali godinama unazad ali i da je ljudima postalo potpuno jasno kako ima jako puno priče ali malo konkretnih pomaka i iskoraka prema naprijed.

- Nezadovoljstvo među građanima se osjeti i ono će se svakako odraziti na rezultate izbora. Od priča se u Slavoniji ne živi, u Zagrebu možda da ali u Slavoniji ne. Nažalost, građani Slavonije su na svojoj koži uvjerili se u svu neučinkovitost i prazna obećanja, zaključio je Penava.

Poznato je kako je Penava krajem prošloga mjeseca napustio HDZ i tada je najavio kako na izbore izlazi na listi Domovinskog pokreta ali kao neovisni kandidat. Uz njega su tada HDZ napustili i svi gradski vijećnici kao i nekoliko pročelnika. 

Komentara 11

DU
Deleted user
13:13 24.06.2020.

Današnji HDZ je jugoslavenska stranka, to su pokazali koalicijom sa SDSS-om.

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
14:59 25.06.2020.

Penava će rasturiti partije u 5. izbornoj jedinici. Sigurnih 7 mandata.

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
14:59 25.06.2020.

Zato što svoje volim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije