Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj na Facebooku

Penava Bujancu: Ne poštuješ svetinje, nemaš morala i lažeš. Nisi ni krenuo, već si izgubio

Ivan Penava
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
22.12.2019.
u 18:33

Bujanec, koji podupire Miroslava Škoru na predsjedničkim izborima, pisao je kako Srbi u Vukovaru masovno glasaju za Kolindu Grabar-Kitarović, a za to je 'optužio' vukovarskog gradonačelnika

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava objavio je na svom Facebook profilu poruku koju je voditelj Velimir Bujanec slao u zatvorenim grupama preko mobilnih aplikacija.

Bujanec, koji podupire Miroslava Škoru na predsjedničkim izborima, pisao je kako Srbi u Vukovaru masovno glasaju za Kolindu Grabar-Kitarović.

– Borovo naselje, javljaju promatrači iz OŠ Siniše Glavaševića: Domaći Srbi i oni 'uvozni' masovno dolaze na izborno mjesto i od promatrača i članova biračkog odbora mole na tečnoj ekavici da im se pokaže redni broj Kolinde Grabar-Kitarović. Na kraju zahvaljuju i pozdravljaju sa 'Ćaooo!'. Bravo za Penavu, odradio je sa SDSS-om – napisao je Bujanec.

Penava mu je na to odgovorio:

– Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš, bez obzira na krajnji ishod: Nisi ni krenuo, a već si izgubio.

VIDEO Predsjednički izbori - Božo Skoko i Krešimir Macan: Netko možda sabotira predsjednicu, a Milanović je promašio temu na završnom skupu'

Komentara 8

SO
sohnahoakasaa
19:06 22.12.2019.

Bujanec je morao govoriti istinu samo onda kad su mu u studiju bili gosti koji mu se 'nisu dali' uvući u spletke i laži. I oni su imali razloga doći u njegovu emisiju ali su ostali svoji. Taj mali, nikad ne narasli, ta nakupina svega i svačega nije veći od kante za smeće ('đub rav nika mu je bliža riječ u zadnje vrijeme) s niskopodnim čelom iza kojeg stane mozak ne veći od pikule (ali nikad nebu 'maglenka') je gore zlo u medijima od najvećeg levoliberalnog, yukom.boljševičkog zla za ovaj narod. Pljuc....

PR
Princeza
19:21 22.12.2019.

Penava ❤️❤️💪

CR
creedence1954
00:29 23.12.2019.

Bujanec je pretjerao s nagovaranjem za Skoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije