Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Pašu su mučili, pronađen je pun ožiljaka, ali nisu uništili njegov duh

Paša
Foto: Matija Tišlar
1/5
02.09.2016.
u 16:22

Paša je u privremenom domu u Zagrebu, no u novi dom može putovati gdje god treba, zovite na 091/72-12-169 ili 091/50-62-414

Kako je živio prije nego su ga pronašli na Korčuli ne može ispričati, no njegovo tijelo puno ožiljaka sve je reklo, Pašu su mučili.

Njegov život sigurno nije bio lijep, pronađen je mršav, prestrašen i nepovjerljiv prema ljudima. Je li ga izbacio lovac kojem više nije trebao ili je postao lutalica iz nekog drugog razloga, nikad se neće saznati. Bio je nečiji, ali čip nije imao. U privremenom domu Paša se oporavljao danima i konačno pokazao da sve što je doživio nije uništilo njegov duh. Loše dane ostavio je iza sebe.

- Paša je sada zaigran i veseo pas koji se jako dobro slaže s drugim psima, u privremenom domu živi u velikom čoporu. Voli djecu i prilazi im veselo mašući repom, a kad je u društvu odraslih i nepoznatih još uvijek je pomalo nepovjerljiv. Naučio je Paša sva pravila ponašanja u kući, a zna i pristojno hodati na lajni. Voli se voziti i u autu pa ako često idete na put moći će vas i on pratiti - kažu za Pašu oni koji ga poznaju, oni koji su mu otvorili svoja vrata i pružili mu privremeni dom.

Cijepljen je, čipiran i kastriran. Udomljava se kao član obitelj, kućni ljubimac. Lov ga ne zanima, a može živjeti i u stanu i u kući. Trenutno je u Zagrebu, ali u novi dom može putovati gdje god treba, Za informacije zovite na 091/72-12-169 ili 091/50-62-414.

Komentara 2

Avatar Andabel
Andabel
01:26 10.09.2016.

Pas je predivan, da li je to ptiar ili jazavar-ne vidi se izduzeni dio tijela. Mi bi ga uzeli a kako s prijevozom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije