Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Čileu

Papa naredio da se zaustavi njegovo vozilo, a onda iznenadio potezom

Papa Franjo u Čileu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
18.01.2018.
u 20:30

Policajka nije ozbiljno ozlijeđena, rekli su dužnosnici

Papa Franjo naredio je danas da se zaustavi njegovo vozilo, papamobil, kako bi utješio čileansku policajku koju je iz sedla zbacio njezin uplašeni konj. 

Franjo je sišao iz svog vozila i pričekao nekoliko minuta na pločniku i razgovarao sa ženom sve do dolaska ambulantnog vozila kojim je odvezena u bolnicu.

Policajka nije ozbiljno ozlijeđena, rekli su dužnosnici. 

Papa Franjo od ponedjeljka je u posjetu Čileu odakle putuje u Peru, a u objema latinskoameričkim državama težište njegova pohoda  je sudbina domorodačkih naroda i obnova povjerenja u Crkvu koje je ugled narušen skandalima seksualnog zlostavljanja.

Komentara 15

IL
ilijan1a
21:15 18.01.2018.

Ugledajmo se u Papa Franju!

Avatar Časnik2
Časnik2
23:22 18.01.2018.

Kak ga voli Hrvacka crkva, he,he, hi, hi! Živeli!!

LE
lebar
22:47 18.01.2018.

nase kosiceve srtuje bi ih silovali i zapalili sa oznakom jbte se majmuni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije