Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Radnik popravljao klimu u kući, a onda je pronašao vrata tajne sobe...

tajna soba
Foto: Screenshot YouTube
1/2
07.10.2017.
u 15:33

Mladić je došao popraviti klimatizaciji sustav u jednoj kući, no naišao je na nešto što nije očekivao

Kada je jedan serviser za klimatizacijske uređaje došao popraviti klimu u kući u Plant Cityju u američkoj saveznoj državi Floridi nije ni sanjao što će ga ondje dočekati.

Radilo se o kući koja je potpuno renovirana te je samo još trebalo napraviti servis klimatizacijskog sustava. Kada je odradio svoj posao, radnik je otišao kući, no iz tvrtke za koju radi javili su mu kako je inspekcija pokazala da jedna cijev propušta.

On se potom vratio u kuću kako bi detaljno pregledao gdje je problem. Kada se popeo u tavan vidio je tepih koji vodi prema nečemu. Hodao je po njemu i došao do zida, no onda je shvatio da se radi o vratima.

Gurnuo ih je i pronašao tajnu sobu. U sobi se nalazio tepih i prekidač za svjetlo. Nije imala ključ s vanjske strane već samo s unutarnje pa se pretpostavlja da nije napravljena kako bi se nekoga držalo u njoj u zatočeništvu.

Po podu su bile razbacane neke privatne stvari i dvije registracijske pločice.

Radnik je snimio video o onome što je pronašao, a kada ga je podijelio na društvenim mrežama saznao je da je u toj kući prije živio mladić po imenu R. J. i njegova majka Dee Dee Moore, poznata ubojica. Ona je, naime, optužena da je 2012. godine ubila Abrahama Shakespearea, dobitnika lutrije.

Pretpostavlja se da se u toj sobi skrivala od policije.

Komentara 9

DU
Deleted user
17:22 07.10.2017.

Popeo sa na tavan a ne u tavan!

DH
dhus
19:00 07.10.2017.

Ovo fakat ne kuzim prvi Pasus članka Radnik je dosao popravit klimu zatim isti clanak mladic je dosao popravit klimu pa nastavak iztog članka Serviser je popravljao klimu. Kaj su trojica poprsvljali klimu ili je Glup novinar ????

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:49 07.10.2017.

Zaista jezivo...Jedino "jezivije" od toga je Vecernji List.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije