Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Radnik popravljao klimu u kući, a onda je pronašao vrata tajne sobe...

Mladić je došao popraviti klimatizaciji sustav u jednoj kući, no naišao je na nešto što nije očekivao
07. listopada 2017. u 15:33 8 komentara 96491 prikaza
tajna soba
Foto: Screenshot YouTube
Pogledajte galeriju 1/2

Kada je jedan serviser za klimatizacijske uređaje došao popraviti klimu u kući u Plant Cityju u američkoj saveznoj državi Floridi nije ni sanjao što će ga ondje dočekati.

vjenčanje Svi pričaju o njima Mladenci šokirali fotografijom: Neki ne mogu dočekati prvu bračnu noć...

Radilo se o kući koja je potpuno renovirana te je samo još trebalo napraviti servis klimatizacijskog sustava. Kada je odradio svoj posao, radnik je otišao kući, no iz tvrtke za koju radi javili su mu kako je inspekcija pokazala da jedna cijev propušta.

On se potom vratio u kuću kako bi detaljno pregledao gdje je problem. Kada se popeo u tavan vidio je tepih koji vodi prema nečemu. Hodao je po njemu i došao do zida, no onda je shvatio da se radi o vratima.

[video: 22115 / ]

Gurnuo ih je i pronašao tajnu sobu. U sobi se nalazio tepih i prekidač za svjetlo. Nije imala ključ s vanjske strane već samo s unutarnje pa se pretpostavlja da nije napravljena kako bi se nekoga držalo u njoj u zatočeništvu.

Po podu su bile razbacane neke privatne stvari i dvije registracijske pločice.

Radnik je snimio video o onome što je pronašao, a kada ga je podijelio na društvenim mrežama saznao je da je u toj kući prije živio mladić po imenu R. J. i njegova majka Dee Dee Moore, poznata ubojica. Ona je, naime, optužena da je 2012. godine ubila Abrahama Shakespearea, dobitnika lutrije.

Pretpostavlja se da se u toj sobi skrivala od policije.

Molly Lensing Ima li opravdanja? Majku razapeli zbog ove fotografije, no objasnila je što se zapravo dogodilo lažna prosidba Kakav neugodnjak Htio je zaprositi, no onda je pred svima otkrio što je doznao o svojoj djevojci Betsy Ayala Sad sigurno žali Ljubavnici slao poruke da mu je žena 'debela krava', no ovakvu osvetu nije očekivao

VIP izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Popeo sa na tavan a ne u tavan!

 • dhus:

  Ovo fakat ne kuzim prvi Pasus članka Radnik je dosao popravit klimu zatim isti clanak mladic je dosao popravit klimu pa nastavak iztog članka Serviser je popravljao klimu. Kaj su trojica poprsvljali klimu ili je Glup novinar ????

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Zaista jezivo...Jedino "jezivije" od toga je Vecernji List.....