Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osjeti oduševljenje u svakom kadru

Hisense nova linija televizora
Foto: Hisense
1/3
26.05.2023.
u 07:30

Tražite televizor za svoj dom ili vikendicu? Djeca vas gnjave s idejom da trebaju vlastiti TV u svojoj sobi? Ili jednostavno želite imati TV u svojoj spavaćoj sobi kako biste mogli utonuti u san gledajući omiljenu seriju?

Došli ste na pravo mjesto – Hisense može zadovoljiti sve potrebe koje možete zamisliti. I više.

Hisense nova linija televizora za 2023. uključuje zaista širok asortiman proizvoda, svatko može pronaći ono što mu odgovara. Što odabrali, možete biti sigurni da je izbor bio pravi: jasna slika i izvrstan zvuk, jednostavan za korištenje i prilagodljiv operativni sustav osiguravaju da zabava počne…odmah!

Od revolucionarne TriChroma Laser 4K TV tehnologije, preko najnovije Mini-LED tehnologije s QLED-om, OLED-om i ultra-visokom rezolucijom, Hisense donosi kupcu ultimativno iskustvo bez obzira na to da li koristi TV uređaj kod kuće ili u uredu. Gledatelji svih modela iz nove Hisense linije televizora komunicirat će s televizorom putem besplatnog, brzog i prilagodljivog operativnog sustava VIDAA koji kupcu omogućuje da svoj televizor prilagodi gotovo u potpunosti svojim potrebama.

Foto: Hisense

Laser TV –revolucija, predvođena Hisenseom

Trešnja na torti je tehnologija zvana laser TV. Riječ je o relativno novoj tehnologiji, koja datira iz 2007. godine, kada su inženjeri Hisense-a počeli tražiti tehnologiju koja bi se mogla koristiti za nadogradnju postojećih LCD televizora. To je sofisticirana tehnološka inovacija, s veličinom zaslona do 120 inča s TriChroma Laser 4K sa značajkama poput Dolby Vision·Atmos. Osim toga, govorimo o dosad najugodnijoj TV tehnologiji za oko. Naime, laserski televizori ne emitiraju svjetlost direktno u oči. Umjesto toga, svjetlo iz projektora reflektira se od platna što olakšava vašim očima gledanje jer je mekše i prirodnije. Što to znači u stvarnom životu? Jednostavno: moći ćete gledati što god želite i koliko to želite bez opasnosti od zamora očiju.

Unaprijedite svoju igru

Kategorija Mini-LED ULED dolazi u četiri serije: vodeća je serija UXQ (65 i 85 inča), a slijede U8KQ, U7KQ (55, 65 i 75 inča) i U6KQ (55 i 65 inča) označavajući konačnu točku na kojoj Hisense stoji kada je u pitanju TV tehnologija.

Svi se mogu pohvaliti Mini-LED tehnologijom koja poboljšava LED diode, što rezultira detaljima na zaslonu koji oduzimaju dah. Tehnologija Mini LED X (dostupna u seriji UXKQ) daje kontrast s ekstremnim svjetlima i nevjerojatnom crnom tako detaljnom da možete razlikovati nijanse i sve fantastične detalje između.

Hisenseov Hi-View Engine je i mozak i mišić koji održavaju glatki rad televizora. Snažna neuronska mreža dosljedno optimizira iskustvo gledanja kako bi se osiguralo da gledatelj doživi optimalno audio-vizualno putovanje, dok se također brine o složenim funkcijama kao što su 4K povećanje razlučivosti i poboljšanje boje tako da čak i videozapis niže kvalitete izgleda bolje nego ikada. Pri svjetlini od preko 2500 nita gledatelji UX modela svjedočit će toliko živoj slici koja dovodi u pitanje granice stvarnosti.

Foto: Hisense

Više kutova i više radosti od vašeg konvencionalnog OLED-a

OLED serija 2023. dolazi s modelom A85K, dostupnim u dvije veličine, 55 i 65 inča. Savršeno će se uklopiti u odabrano okruženje zahvaljujući jedinstvenom zakretnom stalku koji omogućuje rotiranje do 25 stupnjeva prema želji. Zahvaljujući ugrađenoj WiSA Ready značajki, vrlo je kompatibilan s dodatnim zvučnicima i ne zahtijeva nove kabele. Uz izvornu stopu osvježavanja od 120 Hz, čak i najdinamičniji objekti izgledaju svijetli, fluidni i kristalno jasni. Hisense televizori identificiraju najsitnije detalje i intuitivno uklanjaju sve smetnje kako bi razjasnili objekte koji se brzo kreću, za savršeno fluidno i besprijekorno iskustvo gledanja. Najnovija tehnologija osigurava da će svaki detalj biti super vidljiv, a značajka Infinite Blacks znači da će crni pikseli na zaslonu doista biti crni, značajno poboljšavajući kontrast na rubu između svijetlog i tamnog.

Uskoro potraži novu seriju Hisense televizora u trgovinama i na web stranici hr.hisense.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije