Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je s rampom

Oprezno na pružnim prijelazima! Ova snimka zabrinula je mnoge

vlak
Foto: Screenshot
1/2
25.10.2018.
u 14:31

Tijekom prolaska teretnog vlaka rampa se nije spustila, a nije radila niti svjetlosna signalizacija koja pokazuje da se približava vlak

Nikola Knez objavio je zabrinjavajuću snimku na svom Facebook profilu na kojoj se vidi kako vlak prelazi preko ceste, a rampa se nije spustila.

Snimka je nastala na pružnom prijelazu u Sesvetskom Kraljevcu te je snimljena 3. listopada.

Tijekom prolaska teretnog vlaka rampa se nije spustila, a nije radila niti svjetlosna signalizacija koja pokazuje da se približava vlak.

Snimka je izazvala lavinu komentara te se prema njima može zaključiti kako to nije prvi put.

Slična situacija dogodila se prije nekoliko dana u Dugom selu, a o sličnoj situaciji smo i mi pisali kada je rampa Zagrepčanki poklopila automobil iako je vlak tek prošao.

Ključne riječi

Komentara 6

IV
ivo525
16:20 25.10.2018.

svaki dan na tom prijelazu ljudi prolaze dok je rampa spuštena..jučer ujutro ih je 13 prošlo samo prije prolaska jednog vlaka...a rampa je bila spuštena i svjetla su radila

B2
bokida 2
14:55 25.10.2018.

Ako je rampa u kvaru vlak obavezno uspori i stane te potom lagano kreće dalje kada strojovođa vidi da nema automobila blizu pruge. Strojovođa je unaprijed obavješten usmenim i pismenim nalogom o obaveznom zaustavljanju pred takvim prelazom. Sve ostalo su naklapanja i senzacije jer po ovakvom pisanju vlak nikada nebi prešao kada je kvar branika ili sjetlosnih signala.

AA
aabbcc
18:47 25.10.2018.

Zaposlite radnika kao na autocesti, 2kn pa digne rampu ako nema vlaka vozi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije