Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Oglas za dadilju ismijan na internetu. Evo što sve traže i za koju plaću

Obitelj je u oglasu navela niz zadataka koji očekuju buduću dadilju, među kojima je i šetanje psa.
04. siječnja 2018. u 16:20 32 komentara 113334 prikaza
Foto: Thinkstcok

Jedan oglas za dadilju objavljen na oglasnoj ploči u australskom Sydneyu privukao je pozornost zbog cijelog popisa zadataka i neprikladnog honorara. 

dadilja Sama joj priznala Majka poludjela kada je saznala što dadilja radi s njezinim izdojenim mlijekom

"Mi smo obitelj iz Balmaina i tražimo dadilju za djecu nakon škole (25 australskih dolara po satu) s početkom u 2018. godini", stoji u oglasu. Navodi se da su termini za brigu o djeci od 14.45 do 18.15 sati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom, a da su djeca stara osam i četiri godine. 

Od buduće dadilje očekuje se da pokupi djecu iz škole i vrtića pa mora imati vlastiti automobil i vozačku dozvolu. Osim dobre osobnosti, od dadilje se očekuje izvrsnost u engleskom jeziku jer, kako se navodi u oglasu, očekuje se da starijem djetetu pomaže u pravopisu i sa zadaćom. 

"Ostale dužnosti uključuju pripremu večere za djecu, kao i užine za školu, šetnju našeg psa, kao i manje kućanske poslove poput slaganja odjeće", stoji u oglasu, prenosi News.com.au.

Ističu da bi im odgovarao student ili netko tko ima par slobodnih sati, a osoba mora imati sve potrebne certifikate o čuvanju djece i pružanju prve pomoći. 

Oglas je postao hit na društvenim mrežama, a prvi komentar napisan je već na oglasu. Netko im je kemijskom olovkom napisao: "Ne tražite mnogo za 25 dolara po satu, zar ne?"

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
Kristin Marie Jones 'Nisam kriva' Dadilja ostavila dvoje male djece u autu na vrućini i otišla na solarij Snimka razotkrila dadilju Roditelji užasnuti Kamera otkrila što je dadilja radila dječaku '31.05.2012., Varazdin - Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opacic posjetila Varazdinsku zupaniju.  Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL' čuvanje djece Stupa novi zakon: Dadiljama za rad na crno kazne do 15.000 kn
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • Vito:

    25 australskih dolara po satu od 14.45 do 18.15 sati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom ::: 3,5 X 25 = 87 AUD X 4 dana = 350 AUD X 4 tjedna = 1400 AUD mjesečno -- to je prema srednjem ... prikaži još!m tečaju HNB-e 4,848669 X 1400 = 6.788,14 kuna za 3,5 sati rad dnevno. __ Koji se kontejnerkopač ne bi toga prihvatio???

  • Marko:

    Di je taj oglas objavljen,mislim da lažete...

  • mirkoglu:

    Mamu vam jebem ne brišite komentare četnika na portalu kad pozivaju na klanju a meni brišete jer sam napiso da ne kenjate..jer je 125kn super satnica i da za te novce studentice ovdje odrađuju (i) tate. Stoko sitnog zuba