Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Noćna akcija u Splitu: Osvanuo plakat 'posvećen' Ivici Puljku i ustaškim pjesmama

Foto: Čitatelj
14.05.2021.
u 00:12

Nedavno je u javnost procurila snimka na kojoj kandidat Centra Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme na svadbi

Na nadvožnjacima na Gripama i Pujankama u Splitu osvanuo je plakat s natpisom 'Ivice, DA ili NE?' te hashtagom bandGlorija.

Plakate je u noći s četvrtka na petak postavila nepoznata osoba. Pitanje na plakatu se povezuje s HRT-ovom emisijom Otvoreno u kojoj su se suočili kandidati za gradonačelnika Splita tijekom čega se potegnulo pitanje Ivice Puljka i njegovog pjevanja ustaških pjesama. 

Kandidat SDP-a Ante Franić upitao je Puljka je li istina da je on pjevao ustaške pjesme s grupom Gloria na raznim svadbama.

 - Mislite li da sam ja najveći problem u gradu? - upitao ga je Puljak. 

 - Da li ne? Splitu ne treba licemjer čiji ego ne stane u ovu prostoriju - nastavio je Franić, međutim Puljak na njegovo pitanje nije odgovorio. 

Podsjećamo, nedavno je u javnost procurila snimka na kojoj kandidat Centra Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme na svadbi. On se potom ispričao javnosti, a njegova supruga Marijana Puljak ustvrdila je kako mu je 'lipo govorila da ne pije'. 

VIDEO: Kerum, Ramljak, Franić, Puljak i Grković: Žestoko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita

 

Komentara 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:41 14.05.2021.

Svi su ljevičari licemjeri

ST
stefj
07:23 14.05.2021.

Ovaj SDP-ov kandidat u Splitu vjerojatno je jedan od najlošijih kandidata na izborima. Usudio bih se reći da je čak lošiji i od HDZ-ovog kandidata u Zagrebu...

ST
stefj
00:43 14.05.2021.

Ajme ako je to najvažnija stvar u Splitu. Ljudima će sigurno biti puno bolje u životu ako ih nije pjevao, ili ako ih je pjevao... Zabava za bedake...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije