Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htz pogodio reklamom za super bowl

Nakon trenera Patriotsa odmor u Hrvatskoj osvojio i američki tviteraš

Pobjednički selfie
Foto: Twitter
1/2
03.02.2015.
u 00:25

- Možemo reći da je priča #SuperBowlCroatia zasigurno jedna od najuspješnijih za koju smo bili spremni od prvog dana - kažu u Glavnom uredu HTZ-a

Osim unaprijed najavljenog gratis putovanja za trenera pobjedničke momčadi u finalu američkog Super Bowla, u nedjelju je, za vrijeme utakmice, na Twitteru išla i dodatna mini kampanja Hrvatske turističke zajednice. Američki tviteraši pozvani su da se zabavnim selfiejima uključe u nagradnu igru #SuperBowlCroatia. Followeri/Fanovi trebali su fotografiju podijeliti s Hrvatskom turističkom zajednicom uz #SuperBowlCroatia i - pogoditi pobjednika susreta.

Pobijedio je Tony Aiello iz New Yorka, koji je na fotografiji već imao spremne japanke za godišnji odmor. Njujorčanin Tony ima se razloga veseliti, osvojio je sedmodnevno ljetovanje za dvoje u Rovinju.

Inače, HTZ je izazvao pravu lavinu pozitivnih reakcija ponudom treneru pobjedničke momčadi da dođe na odmor u zemlju djedova. S trenerom pobjedničkog tima New England Patriotsi, koji trenira  Bill Belichick čiji je djed doselio u Ameriku iz Draganića kod Karlovca, još nisu stupili u kontakt, ali čestitali su mu putem društvenih mreža i pozvali ga da i sam može kontaktirati HTZ-ov ured u New Yorku.

"Možemo reći da je priča #SuperBowlCroatia zasigurno jedna od najuspješnijih za koju smo bili spremni od prvog dana. Informacije i postove smo pravovaljano pripremili te ih prema daljnjim fanovima puštali u stvarnom vremenu, a postovi su do ponedjeljka ujutro prikazani 1.525,079 puta. Pri tom, cijene oglašavanja na Twitteru za vrijeme trajanja Super Bowla iznimno su skupe pa je cijela akcija time još značajnija. Također, u noći samog Super Bowla Hrvatska je dobila više od 1000 novih fanova s američkog tržišta na Twitteru. Primili smo i informaciju od Twittera kako je kampanja HTZ-a jedna od najuspješnijih real time marketing kampanja za vrijeme Super Bowla. Vesele nas i mnogobrojne čestitke koje su nam dolazile iz minutu u minutu što u inbox, što kao tweet, a pristižu i dalje', kažu u Glavnom uredu HTZ-a.

>> Belichick putuje u Hrvatsku! New England Patriotsi osvojili 49. Super Bowl!

>> Najbolja reklama HTZ-a i hrvatskog turizma u povijesti

>> Zvijezda Super Bowla zarađuje 56 mil. dolara, a njegov otac vozi kamion za odvoz smeća

>> Pogledajte kakav je spektakl napravila Katy Perry na Super Bowlu

Komentara 8

GO
google385
23:16 02.02.2015.

potez HTZ je za svaku pohvalu u vezi trenera Bila koji vuce hrvatske korjene ali bi porucio da nije dobro raditi racune bez konobara i prvo treba skociti pa onda reci hop i samo da znate da slavni amerikanci nevole da se njihovo ime koristi u reklame bez njihovog znanja jer je njihovo ime jako skupo pogotovu poslije osvojenog trofeja .daj Boze da se javi HTZ a mozda i nece a ako i dode u lijepu nasu na odmor vjerovatno ce to biti tihi dolazak bez reklame.slavni i bogati plate da to bude tiho a ne da se zvoni na sva zvona

DA
Djeca_Arbata
01:12 03.02.2015.

Pa Bill će sigurno doći kad nađe vremena...Slažem se da takvi ljudi ne dolaze sa fanfarama nego žele imati privatnost. Bio je Rudy Tomjanovich, John Malkovich je redovito u Dubrovniku...Krist Novoselich iz Nirvane je svojevremeno za vrijeme rata cugao rakiju u Hard Rock Caffeu u Teslinoj, a što da kažem za Georga Chuvala iliti Juru Čuvala najboljeg hrvatskog profi boksača svih vremena koji navrati u Hercegovinu...Joe Sakic je najavio dolazak, Kevin McHale i Eric Bana...ma dolaze naši ljudi...

RT
Rollo.Tomasi
08:44 03.02.2015.

Svaka čast! Odlično iskorištena prilika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije