Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na otoku Pagu

Njemački turisti umalo parkirali kombi kupačima na glavu

kombi
Snimio čitatelj
06.08.2012.
u 13:07

Upomoć su im brzo priskočili ostali kupači i pomogli im pomaknuti kombi

U želji da se parkiraju što bliže moru mladi njemački par koji ljetuje na otoku Pagu umalo je parkirao kombi ostalim kupačima na glavu.

Kako nam je javio naš čitatelj iz Luna na otoku Pagu, njemački turisti imali su problema s parkiranjem, no ubrzo su im upomoć priskočili ostali kupači i pomogli im pomaknuti kombi.

Imate li i Vi fotografije sličnog zanimljivog događaja pošaljite ih na dojavi@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
dr_max
13:44 06.08.2012.

Na Lunu je jos mila majka, ovi svabi nisu samo znali voziti, ali da vidite Novalju!?!? To se tamo radi iz fore! Gosti, ili kako ih vec hocete zvati partijaneri, prosjek godina 21, alkohol, droga i ekscesi svaki dan i noc (posto sve birtije rade 24 sata) galama i divljanje se smiruje samo izmedu 8 i 10 ujutro kada i posljednji pijanci zaspu. Policije nema nigdje ni u slucaju prijeke potrebe. Jedini oblik zakona je pauk koji vozi sve i svasta, a bome i ima sto za odvesti. Ekipa spava po okolnim plazama, koferi i madraci u sumicama, smeca do koljena, a ti tzv "elitni gosti" trose samo na pastetu i alkohol. Ali ako gradonacelnik to odobrava, neka mu je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije