Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST NEĆE U KOALICIJU

Raspudić o Milanovićevoj koaliciji: Ako podrže naš program u Saboru, dobrodošli su!

Zagreb: Nino Raspudić o koaliciji sa Domovinskim pokretom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.03.2024.
u 16:48

Nikola Grmoja, koji je u petak izašao sa svojom kandidaturom za premijera, u utorak će predstaviti program Mosta i njihove kandidate

Most se nema namjeru pridružiti "antihadezeovskoj" koaliciji SDP-a koju predvodi aktualni predsjednik države Zoran Milanović. Nikola Grmoja, koji je u petak izašao sa svojom kandidaturom za premijera na predstojećim izborima, u utorak će predstaviti program Mosta i njihove kandidate.

- Zoran Milanović ide na izbore kao kandidat na listi SDP-a koja ima svoj program, a taj program nije program Mosta. Mi imamo svoj opsežan i kvalitetan program, kao i svoje kandidate, a sutra, hoće li netko u Saboru to prepoznati i podići ruku za podršku našem programu i našem kandidatu, ne znamo, ali je dobrodošao – izjavio je Nino Raspudić za Večernji list.

Na pitanje postoji li mogućnost da nakon izbora Most podrži Zorana Milanovića i SDP, Raspudić kaže da ne postoji.

- Već sam vam rekao da imamo svoj program i svoje kandidate. SDP-ov program nama u puno stvari nije prihvatljiv. Mi ne dijelimo iste političke vrijednosti. Ako je njima primarna borba protiv korupcije i želja da se sasiječe HDZ-ova koruptivna hobotnica, podržat će nas, jer ako se itko dokazao da je tome predan to je Most i Nikola Grmoja kao prvo ime antikorupcije u Hrvatskoj – poručio je Raspudić kojega smo pitali i postoji li mogućnost da Most po treći put podrži HDZ i pomogne mu dolazak na vlast.

- Ne! Apsolutno, ne – rekao je Nino Raspudić.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Nepoznati Milanović: Baka ga je potajno krstila, tukao se u kvartu, a do faksa ga je pratio nadimak

Zagreb: Nino Raspudić o koaliciji sa Domovinskim pokretom
1/36

 

Komentara 5

IF
I_Fotez
21:10 16.03.2024.

Ja bi štel znati dali je pronađen Brus Leej u Mostaru jer to pitanje od životne važnosti za poznatu obitelj Raspudić Selak a ne izbori u Hrvatskoj

KU
kuglanje
20:06 16.03.2024.

Kako mislite sprovoditi svoj program ako ne podržite ni jedne ni druge, onda NEMOŽETE BITI NA VLASTI.

DU
Deleted user
06:48 17.03.2024.

Premda ih baš ne ljubim ovoga puta moram skinuti kapu Mostu i političkoj dosljednosti. Razočarao me DP jer kani u koaliciju s leftardima i sa čudakom s Pantovčaka. Već su jednom postavili Milanovića za predsjednika, sada su na dobrom putu da ga postave i za premijera. Premda ću sam sebi djelovati nevjerojatno, da moram radije bih za premijera Grmoju nego Milanovića. A Penavi želim drugarski pozdrav:" Smrt fašizmu, druže Penava!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije