Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LABURISTI U POŽEGI

Nikola Vuljanić: Naša Vlada sa socijaldemokracijom nema veze

nikola vuljanić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.04.2013.
u 22:04

Oni se ne usude poprijeko ni pogledati banke ili velike gazde, rekao je Vuljanić

Nikola Vuljanić, kandidat Hrvatskih laburista za EU parlament, danas je posjetio Požegu gdje se družio s građanima. Uvjeren je da će netko s njihove liste ući u EU parlament, gdje, kako kaže, imaju svojih istomišljenika.

- Zastupat ćemo interes ljudi koji žive od svoga rada, koji su ostali bez posla ili su u mirovini ali od nje ne mogu dostojanstveno živjeti. Ne postoje zajednički interesi hrvatskih gazda i hrvatskih građana, zato ćemo zastupati interese hrvatskih građana kojima nije dobro u Hrvatskoj. Takvih ima još jako puno u Europi – kazao je Vuljanić, koji se nada da će iduće godine nakon globalnih izbora u EU za parlament ljevica postati znatno utjecajnija nego što je to sada te da Europska unija neće biti unija banaka nego jedna normalna građanska država.

- Nažalost socijaldemokracija u Hrvatskoj nema nikakve veze s ljevicom i sa socijaldemokracijom što se vidi iz svakog koraka. Naime, oni se ne usude poprijeko ni pogledati banke ili velike gazde, oni samo glume ljevicu – poručio je Vuljanić.

>> Laburisti predali listu s 12 kandidata za Europski parlament

>> Laburisti na listi za Europski parlament imaju šest žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije