Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO 'DERANJE'

Nevjerojatan slučaj s jadranske obale: Pogledajte što su u Opatiji platili čak 517 kuna!

Foto: PIXSELL
1/4
27.06.2022.
u 11:18

Jedan sendvič u Milenij hotelu u Opatiji stoji 120 kuna, croissant je 30 kuna, a šokiraju i cijene pića. Cappuccino naplaćuju čak 38 kuna, kao i sok od jabuke te Coca-Colu. Gazirana voda je pak tri kune jeftinija pa ona košta 35 kuna. Imate li sličnih primjera, pošaljite nam na dojavi@vecernji.net

Dva sendviča, tri croissanta, sok od jabuke, Coca-Cola, gazirana voda i dva cappuccina u jednom ugostiteljskom objektu na našoj obali koštaju čak 517 kuna. 

Račun s nevjerojatnim cijenama objavljen je na Twitteru, a brzo se počeo širiti društvenim mrežama. 

Naime, jedan sendvič u Milenij hotelu u Opatiji stoji 120 kuna, croissant je 30 kuna, a šokiraju i cijene pića. Cappuccino naplaćuju čak 38 kuna, kao i sok od jabuke te Coca-Colu. Gazirana je voda pak tri kune jeftinija pa ona košta 35 kuna. 

 

– Kavana je malo izdvojena od hotela i ni po čemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako derali ljude. Na stolovima nema cjenika, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem – ispričao je autor fotografije za Riportal. 

– Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bismo ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija bila je i kod ljudi koji su sjedili stol do nas. Da je bar neka kvaliteta. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od purećih prsa za 240 kn?? Nevjerojatno! Za taj novac mogli smo u Opatiji na pristojan ručak – dodao je. 

– 20 dolara za sendvič? Bolje je da su u njemu neke neobične gljive – jedan je od komentara. 

Ništa bolje nije ni na splitskoj rivi. Ondje je prije desetak dana račun za sok od jabuke, Somersby, jedan džin i Schweppes plaćen čak 175 kuna.  Račun je izdan u kafiću Olive Tree.

 

Podsjetimo, jučer smo objavili priču Zagrepčanke koja ljetuje u Starom Gradu na Hvaru gdje je kilogram svinjske masti platila čak 35,99 kuna. 

"Neću ništa puno pisati, šokirana sam cijenom 1 kg masti, jesam luda što nisam vratila, nisam odmah vidjela cijenu i ostala sam bez riječi", napisala je gospođa u statusu na svom Facebook profilu i objavila račun kao dokaz. "Osjećam se prevareno", napisala je dodatno u komentarima.

>> Imate li sličnih primjera pošaljite nam na dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 93

DU
Deleted user
12:30 27.06.2022.

Cijene bi trebale biti istaknute na ulazu u svaki objekt

AT
atlantisind
14:16 27.06.2022.

Bolje je otici na selo ili na planinu i uzivati u cistom zraku manjim vrucinama i dobroj hrani a i jeftinije je.

PO
pogledudaljinu
13:17 27.06.2022.

Neopravdano i sramotno skupo u stilu oderi sto vise, a usluga nula bodova. Recenzije su im katastrofa. Dovoljno je pogledati tko je vlasnik Milenij hoteli d.o.o. i sve je jasno. Takve cijene zasluzuju vrhunsku uslugu koje tamo ocito nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije