Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nuklearno oružje

Netanyahu zbog Egipta i Turske neće na konferenciju

netanyahu
Reuters
09.04.2010.
u 14:34

Dvije zemlje žele da Izrael konačno potpiše sporazum o nuklearnom razoružanju.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu jučer je otkazao sudjelovanje na američkoj konferenciji o nuklearnom razoružanju, a razlog je za to najava Egipta i Turske da će na toj konferenciji od Izraela zatražiti da prizna da ima nuklearno naoružanje.

Egipat i Turska žele da Izrael potpiše sporazum i da se to nuklearno naoružanje stavi pod kontrolu.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:41 09.04.2010.

Zamislite idiota, prijete napadom na Iran zbog \"navodnog\" atomskog naoružanja, a oni to posjeduju. Samo nije Iran Palestina, pa da mogu da rade što ih volja. Pošto oni imaju atomsko naoružanje, imat će ga i Iran i tek tada ćeće biti mir na Bliskom Istoku. Jer nitko neće upotrijebiti to oružje, ako protivnik s tim raspolaže. Dok ga jedni imaju , a drugi ne, tu nikada neće biti mira, jer kada imaju obe strane to naoružanje, onda će se uvažavati i poštivati, mada bi bilo bolje da ga nema nitko.

ČO
čombe
15:19 09.04.2010.

Mr.Bibi bi trebao pokazati barem malo dobre volje i ponosito potvrditi ono što već i vrabci na granama znaju...Čemu uopće taj strah kada se zna s čim se raspolaže ...

MI
mico87subotica
14:56 08.05.2014.

natanijahu je super izrael je najbolji na bliskom istoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije