Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se manekenka

Nenad Periš komentirao informaciju da je Matej viđen u Münchenu, otkrio gdje se nalaze njegovi dokumenti

Nenad Periš
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
13.02.2022.
u 09:09

Dodao je da eventualne informacije o tome očekuje u ponedjeljak ili utorak, jer je sada vikend.

Splićanin Matej Periš nestao je prije 46 dana, a srpske službe i dalje provjeravaju svaki trag. Njegov otac Nenad zbog toga je još uvijek u Beogradu gdje je u stalnom kontaktu s nadležnima. 

Prije nekoliko dana u medijima iz regije pojavila se informacija da je u Mü​nchenu viđen muškarac "isti kao Matej Periš", a to je opisala neimenovana manekenka iz Hrvatske. "Upravo sam se susrela s osobom koja izgleda isto kao on, tri puta u centru Mü​nchena", napisala je manekenka. Ona se u istoj objavi prethodno raspitala zna li netko koliko je Matej visok i potom opisala da je dečko kojeg je srela oko 183 centimetra, možda i viši.

"Da ne bude zabune, ukoliko je netko upućen neka mi javi u privatne poruke. Kako bih ja mogla kontaktirati nadležne organe", napisala je tada manekenka čiji identitet nije objavljen.

VIDEO Tehnički problemi koče istragu o nestanku Mateja Periša. Jurić: Nekoliko činjenica može ukazivati da je živ

Nenad Periš javio se za Slobodnu Dalmaciju i komentirao ovu informaciju koja za njegovu obitelj još uvijek nije službeno potvrđena ili odbačena kao neistinita.

– Jedino što mogu kazati je to da sam kontaktirao srbijansku policiju, koja je o svemu odmah izvijestila hrvatsku policiju, a oni su kontaktirali njemačku policiju. Još uvijek nemam nikakvog odgovora na tu informaciju iz Münchena. Jedino što mogu reći jest to da su Matejevi osobni dokumenti jednim dijelom kod kuće u Splitu (putovnica), a Matejeva osobna iskaznica je kod mene. Sve mi to daje sumnju da se radi o nekoj drugoj osobi koja podsjeća na Mateja, jer zaista ne znam kako bi Matej uspio doći iz Beograda u ​München bez osobnih dokumenata – pojasnio je Nenad. Dodao je da eventualne informacije o tome očekuje u ponedjeljak ili utorak, jer je sada vikend. Isto tako, Nenad Periš ne zna ništa o djevojci koja je Mateja "vidjela" u Münchenu.

– Zaista ne znam tko je ona i sve ovo što sam doznao o "slučaju München" doznao sam iz medija, kao i svi ostali. Što se same istrage u Srbiji tiče mogu reći da nema ništa nova, na istim smo pozicijama kao i prije tri dana, kada smo se posljednji puta čuli. Dao Bog da vam mogu javiti informaciju koja bi nam svima razgalila srca – zaključio je Nenad za Slovodnu Dalmaciju. 

Komentara 12

Avatar cesare
cesare
09:46 13.02.2022.

Danas svi imaju mobitel, ne znam što ga nije naslikala ili je to željna medijske pažnje.

ST
Starotopoljanin
10:37 13.02.2022.

laze tako zvana manekenka,zar ona sa svojim dugim umjetnim noktima nije mogla uslikati slicnog covijeka i problem rjesen.daje lazna obecanja i nadu jadnom ocu.

Avatar Čaruga
Čaruga
09:59 13.02.2022.

Nema dokumente. Pa kako je onda ušao u Srbiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije