Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARA

Ne nasjedajte na ovu poruku od 'Adidasa' na WhatsAppu i Viberu

whatsapp
Foto: Getty Images
1/4
20.06.2019.
u 21:34

Ako u poruke dobijete nešto poput ove poruke, nemojte otvarati ni izvršavati 'zadatke' koje od vas stranica traži.

Danas su se korisnici na društvenim mrežama požalili kako im u privatne poruke na aplikaciji Viber i WhatsApp stiže poruka od 'Adidasa' da daruju odjeću i obuću, a sve što je potrebno je jedan klik na link u prilogu.

Foto: FIBA/Screenshot

Međutim, radi se o prevari na koju su iz Adidasa upozorili još početkom prošle godine. Ako u poruke dobijete nešto poput ove poruke, nemojte otvarati ni izvršavati 'zadatke' koje od vas stranica traži. To je jedna od lančanih poruka koja 'smrzne' pametne telefone i jedini način da se ponovno aktiviraju je da se prisilno ugase, piše 24 sata.

Foto: FIBA/Screenshot

Komentara 5

PR
prajdali100
07:55 21.06.2019.

Nećete razbojnici...

Avatar Tračalo
Tračalo
19:48 21.06.2019.

To dobivaju samo oni čiji su telefoni pametniji od njih samih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije