Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donji miholjac

Otvorio vrata i poginuo u eksploziji plina

eksplozija, plin, vatrogasci (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
21.03.2012.
u 09:16

Uzrok su tragedije neispravne plinske instalacije. Naime, na pojedinim su dijelovima, neslužbeno doznajemo, ugrađene vodovodne umjesto plinskih cijevi.

DONJI MIHOLJAC – Mato Senkić (75) poginuo je u požaru i eksploziji u obiteljskoj kući u Stepinčevoj ulici u D. Miholjcu. Kako doznajemo, najprije je oko sedam sati buknuo požar, a potom je odjeknula i eksplozija. Nagađa se da je eksplodirao plin.

Uzrok su  tragedije neispravne plinske instalacije. Naime, na pojedinim su dijelovima, neslužbeno doznajemo, ugrađene vodovodne umjesto plinskih cijevi.

Iako  nam je njegova kći rekla da je stradali sam nazvao vatrogasce kada je vidio vatru te da je, prije nego što su došli, vjerojatno otvorio vrata prostorije pa je eksplodirao plin, analizom snimki telefonskog poziva utvrđeno je da je vatrogasce zvao susjed koji se u panici pogrešno predstavio. 

Stradali muškarac živio je sam, supruga mu je umrla.

– Ležala sam i čula kako je nešto snažno odjeknulo, izašla sam i čula susjeda kako viče: "Jao, gori kuća!" Vidjela sam tada i dim – kazala nam je jedna od prvih susjeda Milka Šukunda.

Sve okolnosti nesreće bit će poznate po završetku očevida.

 

Komentara 2

FE
Felicijen
16:51 21.03.2012.

Instalaciju je vjerojatno radio susjed Jura koji je jako fini gospon i u sve se razumije...

Avatar dariodario551
dariodario551
06:45 22.03.2012.

SVI koji imate svoje Kuće : NE otvarajte vrata ! Vidite što se događa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije