Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glad

Nasilnik se derao na prodavačicu u pekari Kod Mate: Daj mi jesti!

pekara
PIXSELL
20.02.2011.
u 15:12

Žena, od koje je uz viku i psovke u šest sati ujutro tražio hranu je otključala pekarnici i dala mu burek. To ga je zadovoljilo i smirilo pa je otišao

U nedjelju rano ujutro, oko šest sati, u pekarnicu Kod Mate u splitskoj Dubrovačkoj ulici još uvijek nepoznati  muškarac prišao 45-godišnjoj prodavačici Ankici B. koja je zaključavala vrata trgovine. U ruci je držao nepoznat predmet kojeg od straha nije dobro vidjela pa ga nije supjela identificirati, a uz to je vikao i psovao.

- Daj mi jesti! - urlao je čovjek, na što je prestrašena žena otključala pekarnicu i dala mu jedan burek.

To ga je zadovoljilo i smirilo Uzeo je burek i udaljio se u nepoznatom pravcu. Bio je u društvu nepoznatog muškarca, koji je samo promatrao incident. Prodavačica je nasilnika prijavila policiji koja traga za njim.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
15:30 20.02.2011.

...hmmm...poznato je da kad je čovjek gladan i pospan poveća se količina adrenalina... ...čovjek je bio nervozan i gladan...možda naljutio ženu i ne kuha mu... ...a možda loče,pa je to i zaslužio... ...žena mu lijepo dala burek i sve ue u redu...a policija nek lovi one sa malo više bureka....

PI
prava istina
16:18 20.02.2011.

Da li je tko od vas bio gladan? Da li vam je djete gladno? O tome treba razmišljati. Glad je gadna situacija i mislim da će toga biti sve više. Nezna čovjek da li bi mu to zamjerio ili ne. Da je možda pristojno zamolio vjerujem da bi lakše dobio taj nesretni burek. A možda i nebi dobio! Tko to sad zna.

TH
thekurcula
16:10 21.02.2011.

Vaš novinar kaže \"u pekari\" a u nekim delovima Hrvatske, gde žive Srbi, hrvatski jezički čistunci ne dozvoljavaju da se na tabli napiše pekara nego samo perkanica, jer je ono prvo, kao, srbizam (kao da u srpskom jeziku može i da postoji bilo šta drugo osim srbizama! haha, ali to je druga tema). Dakle, kako da razrešimo ovaj jezički problem, iliti ko to govori, zapravo, srpski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije