Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ONA JE MENE UDARILA'

Nasilni načelnik premlatio vlasnicu kafića pa bio na dodjeli sredstava za žene: 'Neću dati ostavku'

Screenshot Bjelovar LIVE
15.08.2023.
u 08:33

Par tjedana nakon što je došlo do incidenta Žarko Žgela je prisustvovao i dodjeli sredstava za zapošljavanje žena. Vlasnica kafića je zgrožena

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela, kojega su nadzorne kamere početkom srpnja snimile kako mlati vlasnicu kafića, poručio je kako ne planira dati ostavku. Osim toga, par tjedana nakon što je došlo do incidenta Žgela je prisustvovao i dodjeli sredstava za zapošljavanje žena. 

- Zašto bi ja dao ostavku? Ona je mene udarila, nisam ja nju! Onda sam kasnije ja nju - poručio je Žgela novinarima RTL Direkta. Inače, zbog incidenta je protiv njega podignuta i optužnica.

 

>> VIDEO Pijan mlatio ženu ispred kafića: Nasilnog načelnika pustili na slobodu

Činjenicom da je Žgela nakon svega i prisustvovao dodjeli sredstava koje su namijenjene ženama zgrozila je i pretučenu vlasnicu koja se nalazi na bolovanju zbog pretrpljenih ozljeda. 

- Normalno da me vrijeđa, to nije normalno. Mislim kud je otišla naša država, on je još i dalje na tom mjestu. Mislim to mi nije jasno. I dodjeljuje nagrade. I to ženama - poručila je vlasnica Iva Milka Kramarić, dodajući kako je na društvenim mrežama vrijeđaju prijatelji načelnika koji su sudjelovali u napadu.

POVEZANI ČLANCI:

- 1.9. bi trebala ovdje početi raditi, ne znam kako ću. Prva smjena još nekako, ali bojim se navečer sama ostati tu. Dosta je mračno i jednostavno parking je velik i strah me - zaključila je vlasnica. 

Komentara 5

Avatar votum
votum
08:53 15.08.2023.

To je otprilike kao pokop one nesretne žene u Gradačcu. Muškarci ju pokapaju, žene nemaju pravo prisustvovati.

Avatar John Dillinger
John Dillinger
11:16 15.08.2023.

Po čemu je ovaj bolji od onih koji su grčkim zatvorima.

Avatar Crni labud
Crni labud
08:50 15.08.2023.

HDZ mu je dao funkciju načelnika, samo HDZ mu je može i oduzeti. Samo što se oni uvijek prave blesavi i drže se po strani kad se pošteno izblamiraju. A mediji im u tome izlaze u susret individualizirajući i političku odgovornost. Samo kaznena odgovornost može biti individualna dok bi politička uvijek trebala biti kolektivna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije