Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERVOZAN I PRIPIT

Napao ga oštrim predmetom nakon što ga je nepropisno pretjecao

cesta
Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija
24.02.2018.
u 14:19

Kako je izvijestila zagrebačka policija, 54-godišnjak je vozio Renault Talisman zagrebačkih oznaka te je nepropisno pretjecao Opel Merivu, također zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak

Nervoza u kombinaciji s alkoholom nikada nije dobra, pogotovo ako pripiti i nervozni sjednete za volan. Svjedoči tome i događaj koji se 23. veljače u 12.40 zbio u Ulici bana Josipa Jelačića u Zaprešiću. Kako je izvijestila zagrebačka policija, 54-godišnjak je vozio Renault Talisman zagrebačkih oznaka te je nepropisno pretjecao Opel Merivu, također zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak.

Stariji muškarac je u krvi imao 0.69 promila alkohola, a nepropisno preticanje dovelo je do lakše nesreće koju je skrivio 54-godišnjak. Nakon nesreće u kojoj nitko nije bio ozlijeđen 65-godišnjak je izašao iz vozila te je oštrim predmetom nasrnuo na 54-godišnjaka. Lakše ga je ozlijedio pa je ozlijeđeni muškarac prevezen u KB Sveti Duh gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Agresivni i pripiti 65-godišnjak priveden je na policiju radi ispitivanja, a vjerojatno će biti prijavljen za pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:10 24.02.2018.

Neubrojiv, jer je pod uticajem alkohola. Moze zahtjevati odstetu radi otudivanja krvi, odnosno privatnog vlasnistva. Slucaj moze rijesiti ona iz Sibenika.

BI
biserkablagus4
16:02 25.02.2018.

Da je ostriji zakon za vozaca koji vozi pijan i jos k tome napravi saobracajku i jos se potuku obojici oduzeti vozacke dozvole i debelo ih kazniti i nikad im ne vratiti vozacku nek idu peske i piju ,ovo visese nije normalno svaki danom saobracajne nesreca i nema dana da neko nije poginuo .Zabraniti voznju gradom nek idu tramvajem i autobusom na pijacu kako su isle nase bake a automobile si mogao da nabrojis na prste, djeca i stariji bili su pazljiviji a vozaci su stali kad pjesak prolazi rasrsnicu policija je hodala gradom bilo ih je na svakom cosku tako da nije ni bilo da se stari ljudi tuku

DU
Deleted user
15:24 24.02.2018.

Sada će me opet blokirati.Večernji izgleda nema lektora ili lektor ne provjerava svaki tekst.Za ime Božje,u Hrvatskoj se ne PRETIĆE već PRETIJEĆE! Stvarno ću povjerovati da je ovo Srpski list.Ako je tako onda jedva čekam da mi istekne pretplata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije