Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizacija mladih HSS-a

'Napad na LGBTQ večer je posljedica zatvaranja očiju pred politikom koju provodi najekstremnija struja'

Napad na klub Super super
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/13
12.02.2017.
u 13:16

U klubu su stradala nečija djeca, nečiji unuci, sutra to može ili je mogao biti svatko od nas, stoji u priopćenju koji potpisuje predsjednica Organizacije mladih HSS-a Marija Kukić.

Organizacija mladih HSS-a oštro osuđuje sinoćnji napad na zagrebački noćni klub „Super Super“ gdje se održavala LGBT tematska večer, stoji u priopćenju upućenom medijima. 

"Sigurni smo da je ovo posljedica zatvaranja očiju pred politikom koju provodi najekstremnija struja u Hrvatskoj. Sukladno našem Statutu zalažemo se za slobode pojedinca koje ne ugrožavaju slobode drugih pojedinaca. U klubu su stradala nečija djeca, nečiji unuci, sutra to može ili je mogao biti svatko od nas!  Očekujemo reakciju i mjere zaštite od onih kojima su u predizbornoj kampanji bila puna usta tolerancije, jednakosti i slobode", stoji u priopćenju koji potpisuje predsjednica Organizacije mladih HSS-a Marija Kukić

>> Ozlijeđeni posjetitelj kluba Super Super: 'Nastao je pravi stampedo dok smo bježali van'

>> Zagreb Pride: Pozivamo premijera da rezolutno osudi čin nasilja protiv ljudskih prava LGBTIQ osoba

>> 'Ovo je pitanje društvene klime. Usmjereno je protiv svih koji su drugačiji'

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
13:51 12.02.2017.

Nemam nista protiv pedera. Sad mi nece zabraniti komentiranje.

GI
gimzo
16:23 12.02.2017.

Nadam se da ce ovo netko procitati: 1. Nisam homofob i imam prijatelje homoseksualce. 2. Ovaj klub ne zadovoljava nikakve sigurnosne niti zakonske norme za javna okupljanja 3. Tko moze potvrditi da to nije napravila konkurencija 4. Tko moze potvrditii da to nije napravio neki zaljubljeni lik jer je vidjeo svog decka u zagrljaju sa drugim 5. Tempiranje napada da bi mediji prestali pisati o aferama dnevnice

PP
plavac plavi
17:10 12.02.2017.

Tko je to nastradao?? Ova HSS-antifa kaže: "U klubu su stradala nečija djeca, nečiji unuci, sutra to može ili je mogao biti svatko od nas!" Službena istraga kaže: "Stradala su dvojica kad su razbijali prozor!!! Plačenički mediji digli halabuku kao da je u terorističkom napadu poginulo desetak ljudi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije