Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUNA ESIH

Najblesavija laž koju sam čula o sebi je da su mi roditelji povezani s Mesićem

Bruna Esih
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
21.01.2018.
u 10:03

Predsjednica stranke Bruna Esih – Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku u intervjuu je kazala kako ne voli podjele na lijeve i desne, te otkrila koji su planovi njene stranke

- Termini "ljevičar" i "desničar" su promašeni, ali ako ih baš moramo prihvatiti pod uvjetom da se ne radi o etiketi onda - da, jesam, pa što - rekla je u intervjuu za 24 sata Bruna Esih, predsjednica stranke Bruna Esih – Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku. Esih je dodala i kako je etiketa desničara u nas skovana je pod čekićem apatrida, a na nakovnju ograničenih oportunista koji su često koristili domoljublje kao polugu za ostvarivanje svojih jadnih interesa.

- Moja, odnosno naša ambicija je stvoriti dosljednu stranku koja će dugoročno biti najjači predstavnik izvornog hrvatskog svjetonazora i najčvršći zaštitnik hrvatskih interesa. Ne bavimo se pakiranjem politike, nemamo ambalažu ni otisnut rok trajanja - kazala je Esih iza koje je i pjevačka karijera. Bila je prateći vokal Goranu Bari i grupi Pips, Chips & Videoclips, a kako kaže, nije joj žao što nije nastavila glazbenu karijeru, premda joj se uvijek može vratiti sa svojom klapom Cesarice. Dodala je i što je najviše razočaralo.

-  Izdaja je uvijek najbolnija. Vidjela sam na vlastite oči kako ljudi trguju onim što nazivaju svojim idealima - veli Esih koja je o sebi čula puno laži.

- Najblesavija je da je Stjepan Mesić vjenčani kum mojih roditelja - rekla je Esih.

Ključne riječi

Komentara 23

TO
ToVuS
10:32 21.01.2018.

Jedna svjetla točka u ovoj mračnoj političkoj sceni.Drži se Bruna.

KA
Karo1
10:53 21.01.2018.

Bruna naprijed, uz tebe smo!

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:17 21.01.2018.

Bruna je glas naroda i narod će to ubrzo pokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije