Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Hasanbegović u Kazališnom vijeću HNK, Esih u Upravno vijeće Lisinskog

Uz Hasanbegovića je kao predstavnik Grada Zagreba u Kazališnom vijeću HNK imenovan i Duško Ljuština
21. prosinca 2017. u 23:46 13 komentara 1015 prikaza
Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Gradski zastupnici u četvrtak su na sjednici Skupštine većinom glasova podržali imenovanje Zlatka Hasanbegovića za člana Kazališnog vijeća HNK te imenovanje Brune Esih za članicu Upravnog vijeća Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Intervju Nitko sreću ne želi čekati tamo gdje gadovi teroriziraju šutljivu većinu

Uz Hasanbegovića je kao predstavnik Grada Zagreba u Kazališnom vijeću HNK imenovan i Duško Ljuština. Uz Esih su u Upravno vijeće KD Vatroslava Lisinskog imenovani Ljiljana Ivković i Dragan Dorotić Džolić.

Drago Topolovec, Kostadinka Velkovska i Zijad Gračić imenovani su za članove Kazališnog vijeća Gradskoga dramskog kazališta "Gavella", a za članove Kazališnog vijeća Gradskog kazališta "Žar ptica" imenovani su Tomislav Šulj, Milan Frenštacki Živković i Krešimir Marmilić.

U HNK održana jubilarna 25. dodjela nagrada hrvatskoga glumišta:

Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović
1 / 31
Zagreb: U HNK održana jubilarna 25. dodjela nagrada hrvatskoga glumišta

Za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkog kazališta mladih imenovani su Kostadinka Velkovska, Goran Pristaš i Boris Babić, a za članove Kazališnog vijeća Gradskoga satiričkog kazališta "Kerempuh" Paolo Magelli, Nina Kleflin i Želimir Lang.

Marija Sekelez, Davor Ljubić i Dorica Nikolić imenovani su za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkoga gradskog kazališta "Komedija", a Dalibor Jakus, Željka Turčinović i Đorđe Kukuljica za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkog kazališta lutaka.

Za članove Kazališnog vijeća Gradskog kazališta "Trešnja" imenovani su Robert Kurbaša, Olenka Gršković i Snježana Banović, a za članova Upravnog vijeća Centra za kulturu i informacije "Maksimir“ imenovani su Zdenka Ninić i Neda Kovačević.

Za članove Upravnog vijeća Centra za kulturu Novi Zagreb imenovani su Nina Kobler i Leila Topić, a za članove Upravnog vijeća Centra kulture na Peščenici imenovani su Sanja Violić Radić i Anita Zlomislić.

Igor Gerenčer i Maja Sporiš imenovani su za  članove Upravnog vijeća Centra za kulturu "Trešnjevka", a Stjepan Kezerić i Lucija Franić Novak za članove Upravnog vijeća Narodnog sveučilišta "Sesvete".

Za članove Upravnog vijeća Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad imenovani su Marijan Križić i Milenka Petrović Šekoranja, a za članove Upravnog vijeća Kulturnog centra Travno imenovani su Tihomir Milovac i Tajana Barišić.

Za članove Upravnog vijeća Centra mladih "Ribnjak" imenovani su Dijana Machala i Natalija Prica Oreški, a za članove Upravnog vijeća Zagrebačke filharmonije imenovani su Tedi Lušetić, Pero Glavinić i Naima Balić.

Zastupnici su većinom glasova imenovali Josipa Forjana za v.d. ravnatelja Kulturnog centra Travno.

Pogledajte i galeriju adventa u Zagrebu:

Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović
1 / 53
Advent u Zagrebu 2017.
Zlatko Hasanbegović Renata Rašović Zlatko Hasanbegović nikada neće dobiti spomenik u Zagrebu Praizvedba predstave Ciganin, ali najljepši na sceni zagrebačkoga HNK PROMO Praizvedba predstave Ciganin, ali najljepši na sceni zagrebačkoga HNK Ruža Pospiš Baldani Dva jubileja operne dive Veličanstvena proslava Ruže Pospiš Baldani
Vinolog
USKRS KAO NIKADA DO SADA
Savjeti kako da ovogodišnji Uskrs ipak bude poseban
INA
HUMANITARNO
INA brine o zdravstvenim ustanovama, institucijama i udrugama