Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Predsjednički izbori

Nagurali štandove u nekoliko metara: Kolinda, Milanović, Škoro, Pernar, Supermen, kokice i jednorozi

Slijedi štand s kokicama po 15 kuna, pa Škoro, pa štand s balonima napunjeni helijem koje vjetar baca lijevo, desno. Superman, Spiderman, Ben 10, jednorog...
23. studenoga 2019. u 13:39 16 komentara 2952 prikaza
Prikupljanje potpisa u Čakovcu
Foto: Ivica Beti
Pogledajte galeriju 1/2

Predsjednica... Jer Hrvatska zna! - u jedan glas povikali su motivirani skupljači potpisa na štandu HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović usred Čakovca.

- Uaaaaaa... - uzvratili su sa pet metara udaljenog štanda Stranke Ivana Pernara.

Osijek: Branimir Glavaš svojim potpisom dao podršku Zoranu Milanoviću Prikupljanje potpisa Glavaš podržao Milanovića, Živi zid je za Kolakušića, a Plenković potpisao za predsjednicu

Pernar se smije, snima selfije s građanima, stigao je i potpredsjednik Branimir Bunjac. Dijele upaljače s logom stranke. SIP. Na Kolindin štand stiže i ministar gospodarstva, obrta i poduzetništva Darko Horvat, Međimurac.

Razgovara s građanima i niže brojke iliti pozitivne gospodarske pokazatelje. Par metara dalje štand je pristaša Vlahe Orepića. Oko njega je najmanja gužva. Bivši Mostovac u Međimurju nije baš poznat. Zanimljivo, blizu je i štand s mandarinama, možda baš iz doline Neretve. U krugu od samo dvadesetak metara nagurali su se štandovi za skupljanje potpisa petero potencijalnih kandidata. Žicaju. Škorini su odjeveni u bijele majice.

 

 

- Sad il' nikada! - viče čovjek sa šiltericom na glavi. - Nigdar... - dobacuje mu stariji tip koji gura bicikl. SDP, normalno, skuplja potpise za Zorana Milanovića. Vidimo Mladena Novaka, šefa međimurskog SDP-a koji prolazi kroz turbulencije. Novak se bori s oponentima u stranci i vodi kampanju u ovom dijelu države.

I Čačićevi reformisti su za Milanovića, kao i lokalni Međimurski demokratski savez. Negdje između ugurao se i štand Povjerenstva za ravnopravnost spolova koji poziva na borbu protiv nasilja.

Zoran Milanović počeo s prikupljanjem potpisa jovanović poručio: Milanović prikupio 10.000 potpisa za predsjedničke izbore

Slijedi štand s kokicama po 15 kuna, pa Škoro, pa štand s balonima napunjeni helijem koje vjetar baca lijevo, desno. Superman, Spiderman, Ben 10, jednorog... Za svakog ponešto.

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom
  • barbaizamerike:

    Veliko Ne za MilanoVic

  • ronyday:

    Pernar i bujanec je dvojac za oranje, a mogao bi im se pridružiti i slučajni da vuče plug. Sa takvom slikom sigurno bi dobili i moj glas

  • Gastarbeiter2:

    Naslov je odličan, Škoro je na pravom mjestu sa svojim štandom... 😂