Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji u požegi

Nagrađena košarkašica Martina Lovrić i strijelac Zoran Špoler

sportasi pozega,portal (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/6
02.02.2013.
u 09:56

U kategoriji najboljeg muškog kluba prvo mjesto je pripalo NK Slavonija, prvaku u 3.hrvatskoj nogometnoj ligi Istok.

Najuspješniji požeški sportaši za prošlu godinu su u kategoriji seniora Martina Lovrić,igračica Ženskog košarkaškog kluba Požega i Zoran Špoler, član Građanskog streljačkogdruštva Požega 1871, rečeno je u petak navečer na svečanoj dodjeli nagrada u Gradskomkazalištu Požega. U kategoriji najboljeg muškog kluba prvo mjesto je pripalo NK Slavonija, prvaku u 3.hrvatskoj nogometnoj ligi Istok.

Ženski košarkaški klub Požega, prvak u A2hrvatskoj ženskoj košarkaškoj ligi, najbolji je ženski klub. Stjepan Matijašević je najboljisportaš s invaliditetom, a Boćarski klub Nada najbolja sportska udruga osoba s invaliditetom, prvak države u kategoriji BC5 četiri puta za redom. "Trofej pojedinac" je ove godine otišao uruke Vlade Janića, počasnog predsjednika NK Lipa koji je prilikom primanja nagrade izrazioveliko zadovoljstvo jer je prepoznat njegom 39-godišnji rad.

U kategoriji perspektivnih sportaša među kadetima 1. mjesto zauzimaju gimnastičarka TonkaPavelić i judaš Bruno Jovanović. Tea Skanija Đakić, kickboksačica, na prvom je mjestu ukategoriji juniorki, a Matko Prpić, boksač, u kategoriji juniora. Krešo Poleti, Hrvoje Jurkovići Igor Krizmanić, nagrađeni su sportski treneri. U ime nagrađenih sportaša, klubova, trenera,zahvalio je Mitar Obradović, predsjednik NK Slavonija.Prije same dodjele nagrada Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza izrazioje zahvalnost građanima i Gradu Požegi na onome što se daje za sport. - Nadam se da steupravo vi sportaši svaku kunu opravdali svojim rezultatima u cijeloj Hrvatskoj, u Europi, aneki i na svjetskom prvenstvu – kazao je Pavelić.

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko kazao je da je prošle godine Grad u sport uložio 3,7milijuna kuna te da niti jedan klub nije plaćao zakup prostora kao niti režije. - Kad ostvariteovakve rezultate, onda doista nije teško reći da smo uložili novac upravo tamo kamo smo itrebali. I ne žalimo niti za jednom kunom. Pa ni ja koji sam odgovoran za gradski proračundoista ne mogu žaliti niti za jednom kunom koju smo uložili u ovaj naš požeški šport –poručio ej gradonačelnik Ronko čestitajući nagrađenima te poručivši da će ove godine za požeški sport biti još više novaca..

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije