Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
delinkvencija

Na zgradi kina u središtu Gvozda osvanuo ustaški grafit

ustaše, grafit, ante pavelić, gvozd
Vladimir Jurišić/VLM
02.01.2012.
u 13:02

Kriminalistička obrada ovog neprimjerenog grafita još traje, izvijestili su iz policije.

Na zgradi kina u središtu Gvozda danas je osvanuo grafit s imenom Ante Pavelića. Natpis je u jutarnjim satima prvi uočio komunalni redar koji je o tome obavijestio policiju.

– Kriminalistička obrada ovog neprimjerenog grafita još traje, a o rezultatima istrage obavijestit ćemo javnost – rekao je kratko Marijan Brnad, načelnik policijske postaje u Gvozdu.

Ključne riječi

Komentara 44

BO
boston
13:22 02.01.2012.

U SAD-u sam neki dan gledao na \"military chanel\" emisiju \"Nazi colaborators\" ili po naski nacisticki saveznici. Emisija je bila posvecena Hrvatskoj, iz vremena ustasa i Ante Pavelica. Nije mi jasno kako netko moze podrzavati njegovo djelo u historiji nasega naroda, a istovremeno osudivati sto nam se dogodilo 90-tih. Bogu hvala, znam da vecina Hrvata nije tako plitka i neuka. I nas 1 predsjednik je bio na strani partizana, komunista, i jedinih saveznika i pobjednika protiv nacizma.

DU
Deleted user
13:23 02.01.2012.

Da je kojim slučajem neki klinac nacrtao petoraku i napisao Tito - patrija, onda to uopće ne bi bila vijest, ovako je to strašan zločin.

Avatar H/S/P
H/S/P
16:28 02.01.2012.

Molim pcinitelje slijedeci put sve to malo lijepse napravit. Ovo je bas lose uradeno ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije