Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrom je stanju

Na -20 stupnjeva u Sibiru pronašli novorođenče, bilo je ostavljeno u kutiji za jaja

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
12.01.2022.
u 16:08

Nakon prvog pregleda, prebačena je u dječju bolnicu gdje se nalazi na njezi

Petero tinejdžera pronašlo je u petak u Sibiru novorođenče ostavljeno u kutiji za jaja, na temperaturi koja je dosezala i do -20 stupnjeva Celzijusa. Djevojčicu, koja je sada u dobrom stanju, pronašli su na udaljenoj cesti u blizini sela Sosnovka izvan Novosibirska.

Djevojčicu je jedan od roditelja tinejdžera hitno prevezao u bolnicu gdje je utvrđeno da je u dobrom stanju. Policija traga za majkom te je otvorila kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva, piše BBC

Otac jednog od tinejdžera, Dmitrij Litvinov, rekao je da je petorica prijatelja izašla u šetnju na pravoslavni Božić.

- Već je bio mrak, kutiju su osvijetlili mobitelima i pogledali što je u njoj - kazao je te naveo kako je uz dijete bila bočica te krpa koja je služila kao dekica. 

Njega i suprugu Annu na mjesto događaja pozvao je sin Renat. Bebu su automobilom odvezli u gradsku bolnicu. Strahovali su da je djevojčica, za koju se smatra da je tada bila stara tri dana, dobila ozebline te kako neće preživjeti. Po dolasku u bolnicu, djevojčica je zagrijana i pregledana. 

Roditelji tinejdžera žele ju posvojiti, no moraju pričekati hoće li se pronaći njezina rodbina. Nakon prvog pregleda, prebačena je u dječju bolnicu gdje se nalazi na njezi.

VIDEO Pogledajte dramatičnu snimku požara u Lokvi Rogoznici: "Bižimo ća!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
20:45 12.01.2022.

Kolike su te ruske kutije za jaja ako u njih stane novorođenče? A da nije ipak bajka za božični ugođaj?

NO
nogogaz
18:16 12.01.2022.

To radi komunizam! U Lijepoj našoj nesto nalik se ne dogaja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije