Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA I DALJE TRAJE

Društvenim mrežama kruži nova snimka: Je li na njoj Matej?

Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
1/10
11.01.2022.
u 23:08

Kvaliteta zumirane snimke je dosta loša pa nije sasvim jasno šta se dogodilo na dnu stepeništa, ali su neki opazili kao da se u jednom trenutku pojavljuju dvije glave i da se naguravaju

Srpski mediji prenijeli su večeras snimku koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj se, navodno, ispod stepenica uz rijeku Savu vide dvije glave. 

Radi se, naime, o zumiranoj snimci iz noći nestanka Mateja Periša koja je nastala na Savskom šetalištu između dva mosta. Na njoj se, prenosi Objektiv, vidi kako Matej silazi niz stepenice, ali i da tamo nije sam već kao da ga netko tuče.

Kvaliteta zumirane snimke je dosta loša pa nije sasvim jasno šta se dogodilo na dnu stepeništa, ali su neki opazili kao da se u jednom trenutku pojavljuju dvije glave i da se naguravaju, a onda se snimka prekida.

Podsjetimo, 27-godišnji Splićanin nestao je u ranim jutarnjim satima 31. prosinca nakon što je iz nepoznatog razloga izašao iz noćnog kluba Gotik u kojem se nalazio sa svojim prijateljima. Matej je videonadzornim kamerama snimljen kako trči beogradskim ulicama i kilometar dalje od noćnog kluba u kojem su se nalazili njegovi prijatelji, ali nije poznato zašto i kako je njegov put završio.

Ključne riječi

Komentara 33

MA
manaslu
23:37 11.01.2022.

Ne sviđa mi se ovo sve.....netko zna pravu istinu pa pušta ovako isječke.......

AL
AlojzVjekoslav
07:29 12.01.2022.

I onda se svi čude zašto je Plenković rekao da ga baš brga šta Vulin govori o tome da Matej nije žrtva nasilja. Zbog toga jer je već dobio info od američkih službi šta se zapravo dogodilo ali to nesmije iznjeti u javnost. I zašto je baš sada ova snimka procurila nakon što su naši tzv inspektori poslani u Bg.

HA
HasValue
08:00 12.01.2022.

Velika je mogucnost da je Mateja neko napao ko se prije njega tamo nalazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije