Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTANAK SPLIĆANINA

Hrvatska policija obratila se javnosti oko nestanka Mateja Periša u Beogradu

Pixsell/Nestali.hr
12.01.2022.
u 09:39

Prijenos konferencije za medije mogao se pratiti na portalu i Facebooku Večernjeg lista od 12 sati

U srijedu u 12 sati u Ravnateljstvu policije u Zagrebu održana je konferencija za medije na kojoj su otkriveni detalji o potrazi za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) u Beogradu.

Visoka delegacija hrvatske policije boravila je u Beogradu dva dana na inicijativu premijera Andreja Plenkovića

U Beogradu je tim hrvatskih istražitelja dočekao ministar MUP-a Srbije Aleksandar Vulin i s njima podijelio dokaze, informacije i spoznaje o istrazi. 

Pretpostavlja se da je MUP Srbije kolegama iz Hrvatske dostavio ključne informacije o istrazi, potencijalne dokaze, među kojima su i snimke na kojima se vidi Matej Periš, rezultate poligrafskog testiranja njegovih prijatelja te izjave svjedoka.

Podsjetimo, Mateju Perišu izgubio se svaki trag u novogodišnjoj noći kada je istrčao ispred noćnog kluba Gotik u kojem je boravio sa šestoricom Splićanina. Nadzorne kamere snimile su ga kako trči obližnjim ulicama i neuspješno pokušava zaustaviti taksi. Ovih se dana pojavila još jedna snimka koja sugerira da se Matej približio koritu rijeke Save, a neprovjerene informacije kažu da je upravo na tom mjestu posljednji put lociran signal njegova mobitela. 

Danas je trinaesti dan potrage za mladićem u koju je, uz Interpol, uključen tim ronioca, forenzičara i istražitelja s termovizijskim kamerama i dronovima te s potražnim psima. Javnost nema informacije o konkretnim dokazima ako oni uopće postoje.  

Izjavu za medije dao je pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac.

Komentara 19

Avatar vidikurza
vidikurza
10:18 12.01.2022.

Cijela priča se vrti oko droge.

TM
trade_mark
09:54 12.01.2022.

tragedija je to, ali zašto bi itko išao u srbiju radi zabave? čemu? radi cajki, droge i se*sa? e ybg...

Avatar YUKA1962
YUKA1962
11:07 12.01.2022.

Zašto nisu išli kriminalisti (iskusni), a ne visoka delegacija??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije