Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratio utrku

Odvjetnik koji je napao Milanovića sjedio na Sljemenu iza Plenkovića i Jakova Kitarovića

Snježna kraljica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
06.01.2020.
u 14:09

Osim Plenkovića, Kitarovića i Bandića, na utrci su s njima u društvu bili i ministri Marko Pavić i Davor Božinović, a Jović je sjedio točno iza njih u društvu mlađe žene.

Odvjetnik Branimir Jović koji je jučer ujutro na biralištu verbalno napao novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića dan ranije sjedio je u redu iza Jakova Kitarovića, Andreja Plenkovića i Milana Bandića tijekom druge vožnje skijaške utrke Snježna kraljica koja se održala na Sljemenu.

Osim Plenkovića, Kitarovića i Bandića, na utrci su s njima u društvu bili i ministri Marko Pavić i Davor Božinović, a Jović je sjedio točno iza njih u društvu mlađe žene.

On je jučer stao na vrata pred Milanovića koji je izlazio s birališta i galamio:

– Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju. Šta je, šta se ti javljaš?

Milanović je potom rekao kako njega nikakvi huligani ne mogu izbaciti iz takta i poručio da je ovaj dan borba za pristojnu zemlju u kojoj će i ovakve osobe imati pravo glasa. Milanović je čovjeku pokušao dati ruku i pitati ga odakle je.

– Ne treba meni vaša ruka. Neću, zašto? Nisi dao ni predsjednici ruku, a meni bi dao ruku. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde briši – odgovorio mu je, na što mu je Milanović samo zaželio ugodan dan i poručio da s ovakvim huliganima živi već 20 godina.

GALERIJA Milanovićev život u slikama

Snježna kraljica
1/42

Komentara 58

AN
Antitrogloditist
14:39 06.01.2020.

Ne bi bilo loše da novinari istraže koliki su prihodi dotičnog od strane odvjetničkih usluga za državne i gradske (ZG) firme da vidimo koliko naplaćuje svoje "domoljublje". U svakom slučaju krajnje degutantan i ljigav potez dostojan HDZ-a i njihovog kadra.

KU
Kurciban
14:52 06.01.2020.

Ujutro sam razmišljao hoću li uopće izići na izbore. Za KGK nakon svega nisam mogao glasati, za Zorana nisam nikad glasao, a nisam nikad niti generirao nevažeći listić. Zahvaljujući ovom “odvjetniku” na kraju sam glasao kontra ovog dna, koje see sluzi ovakvim metodama. I što ih više gledam to mi je više drago. U našim krajevim je uvijek bilo korupcije, ali na ovakvom nivo nikada. Većina ljudi nije niti glasala ZA Milanovića, već protiv močvare.

Avatar Odojak
Odojak
14:53 06.01.2020.

Ovaj grize zbog nečeg, treba ga dobro istražiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije