Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 kilometara

Motociklist se držao za jureći kamion koji mu je usmrtio suprugu: Vozač se nije htio zaustaviti

Brazil: Motociklist se držao za jureći kamion
Foto: Screenshot
1/3
09.03.2021.
u 15:37

Vozač je uhićen i optužen za ubojstvo. Sumnja se da je bio pod utjecajem droge

Nakon teške prometne nesreće u kojoj mu je supruga smrtno stradala, motociklist se morao držati za jureći kamion čak 30 kilometara kako i on ne bi poginuo. 

Kamion je prednjim dijelom naletio na motocikl na cesti u južnom Brazilu. Anderson Antonio Pereira (49) uhvatio se za vozilo koje ih je udarilo, no njegova supruga Sandra (47) ostala je na cesti.

Anderson je, kako piše Mirror, molio 36-godišnjeg vozača kamiona da se zaustavi, no on to nije učinio. Na prednjem dijelu kamiona cijelo je to vrijeme bio i motocikl koji je zbog jakog udara zapeo. 

Sandra je hitno prebačena helikopterom u bolnicu, no nije preživjela. Preminula je zbog zadobivenih ozljeda glave. Anderson bi se uskoro trebao oporaviti od ozljeda. 

Vozač je uhićen i optužen za ubojstvo. Sumnja se da je bio pod utjecajem droge

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije